Özel: Ölçme, değerlendirmeyi bundan sonra siyasetimizin odak noktasında tutacağız

FATMA ELİF BEYHAN – 20.04.2024 – HİBYA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, BelediyeBaşkanları Çalıştayı’nda konuştu.

Özel: Ölçme, değerlendirmeyi bundan sonra siyasetimizin odak noktasında tutacağız
Yayınlama: 20.04.2024
3
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özel'in konuşmasından satır başları şöyle:

“Yapmaları gereken başarıdan dolayı o kampanyayla konuşan ama o şehirlerin özel kampanyalarına da alan bırakan bir tasarımı biz talep ettik şirket onu hazırladı getirdi. Ve dört dörtlük kampanyalarla kimsenin birbirinin ayağına basmadığı diğerinin mesajını gölgelemediği aksine dengelediği bir süreci yaptık.

Çok özel hazırlanmış şarkılar odak gruplara dinletilmeden yayınlanmadı. Reklam filmleri diğer partili odak gruplarına dinletildi rahatsız oldukları kelimeler değiştirildi. Ve her bir adımı ölçülerek ilk ölçümü Türkiye’deki seçim otobüslerinin şoförlerine yaptık. Rahatsız yapabilecek katkı sağlamayan reklam filminin maliyetini ödeyerek çöpe attık. O yüzden CHP olarak bu süreçte bilimden 3. Anahtardan da sonuna kadar yararlandığımızı hatırlatmak isterim.

biz belediyeciliği İstanbul’da ilk tercihli yol uygulamasını hayata geçiren Aytekin Kotillerden,1992’de ilk doğalgaz projesini yapan Nurettin Sözen’den, ilk halk ekmek fabrikasını kuran Ahmet İsvan’dan, Ankara’da ilk metronun temelini atan Murat Karayalçın’dan metrolardan tramvaylara, üretim merkezlerinden öğrenci yurtlarına kooperatiflerden kreşlere kadar Türkiye’de sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçirenlerden öğrendik. Biz belediyeciliği Anadolu’nun bozkırına bir cennet yaratan Yılmaz Büyükerşenler’den öğrendik.

Gün geldi kurultayda gün geldi büyükşehirlerde kötü oldukları, başarısız oldukları için değil zamanı gelmiş vefalı vedalar yaşadık. Ama kimseyi bugüne kadar iyiydin ama sen kenara çekil demedik. Herkesle konuştuk dinleyenler oldu, dinlemeyenler oldu.

Ölçme değerlendirmeyi bundan sonra siyasetimizin odak noktasında tutacağız. Belediyenin boyutuna göre üçer aylık, altışar aylık, birer yıllık ölçme değerlendirme raporlarını karneleri merkezi olarak çıkarak sizlerle paylaşacağız. Doğru yapanı örnek gösterecek yanlış yapanı doğruya davet edecek, doğruları hep beraber tekrar edecek yanlışlardan hep beraber uzak duracağız. Çünkü bizlerin burada yapmakta olduğu görev 5’er yıl kamu görevi yapmaya görevlendirildiniz. Bunu en iyi şekilde yapmalısınız.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.