Osmangazi’de Gazze için saygı duruşunda bulunuldu

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs kutlamalarına katılan şarkıcı Haluk Levent, Filistin’de yaşanan soykırıma dikkat çekti. Şarkıcının isteği üzerine on binlerce kişi, Gazze’de hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

Osmangazi’de Gazze için saygı duruşunda bulunuldu
Yayınlama: 19.05.2024
3
A+
A-

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde, Filistin’de İsrail zulmü altındaki çocuk ve gençler unutulmadı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Osmangazi Meydanı’nda konser verecek olan şarkıcı Haluk Levent’in öncülüğünde, on binlerce Osmangazili, bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak, Filistin’de yaşanan zulme sessiz kalmadı.

Konser öncesinde Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ile birlikte sahneye çıkan ünlü şarkıcı, yaptığı konuşmada, “Çok hassas günlerden geçiyoruz. Dünyanın dört bir yanında hiç olmasını istemediğimiz olayların yaşandığını görüyoruz. Ben Atatürk gençliğinin, Onun gösterdiği yoldan ilerleyen gençlerimizin, dünyadaki zulme dur diyeceğine inananlardanım.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.