Orhangazi Belediyesi’nden sertifikalı ilk yardım eğitimi

AFAD Bursa İl Müdürlüğü tarafından verilen sertifikalı ilk yardım eğitimi, Orhangazi Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün organizasyonuyla belediye toplantı salonunda yapıldı.

Orhangazi Belediyesi’nden sertifikalı ilk yardım eğitimi
Yayınlama: 28.09.2024
1
A+
A-

Eğitimi, kurum uzmanlarından Hilmiye Bahar Kınalı gerçekleştirdi. Eğitim iki gün sürdü. Eğitim sonunda belediye personelinin ilk yardım eğitimcisi belgeleri yenilenerek sertifika verildi.

Eğitimde, ilk yardım eğitmeni tarafından acil yaşam desteği, suni solunum, kalp masajı, şok cihazı tanıtım ve kullanımı, zehirlenme, yaralanma ve böcek sokması gibi konularda uygulamalı bilgiler verildi. Katılımcılar, bu konularda hem teorik bilgi edindi hem de pratik yapma fırsatı buldu.

Eğitim, belediye personelinin ilk yardım konusundaki bilgi ve becerilerini artırarak, olası acil durumlarda daha etkili müdahalelerde bulunmalarını sağlayacak. Eğitim sonunda verilen sertifikalar, personelin bu alandaki yetkinliklerini belgeleyecek. Eğitim ayrıca onların profesyonel gelişimlerine katkıda bulunacak. Orhangazi Belediyesi ilerleyen günlerde de benzer çalışmalarını sürdürecek.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.