Orhangazi Belediyesi, Dutluca Mahallesinde vatandaşlarla buluştu

Orhangazi Belediyesi, BüyükAile projesi çerçevesinde Dutluca Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Orhangazi Belediyesi, Dutluca Mahallesinde vatandaşlarla buluştu
Yayınlama: 05.10.2023
6
A+
A-

Orhangazi Belediyesi, BüyükAile projesi çerçevesinde Dutluca Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Mahalledeki çeşitli belediye birimleri, OBAK (Orhangazi Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi) ve Beyaz Masa grupları ile birlikte çalışmalar gerçekleştirdi. Bu çalışmalar, önceden saptanan veya mahalle sakinleri tarafından talep edilen hizmetleri yerine getirmeyi amaçlıyor.

Ekipler, mahalleyi kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla görüştü ve talepleri Belediye Başkanı Bekir Aydın'a iletmek üzere kayıt altına aldı. Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Bizler lafla değil hizmetle büyüyerek bütün Orhangazi’yi büyük bir aile yapacağız” diyerek projenin önemini vurguladı.

Aydın, BüyükAile çalışmasının hemşerileri ile belediyeyi bir araya getirerek daha yaşanabilir bir Orhangazi oluşturmayı amaçladığını belirtti. Proje, devleti vatandaşların yanına götürme amacı taşıyor ve Orhangazi'nin tüm bölgelerini kapsayacak şekilde devam ediyor. Bu kapsamda ekonomik çalışmalardan sosyal belediyeciliğe, temizlik işlerinden fen işlerine kadar birçok alanı içeriyor.

BüyükAile projesi hız olarak kendisiyle yarışıyor

Dezavantajlı gruplar projede öncelikli olarak ele alınıp çözüm üretiliyor. Belediye Başkanı Aydın sözlerinin devamında, “BüyükAile çalışmasını Dutluca Mahallesi'nde vatandaşlarımızla buluşturduk. Vatandaşlarımızı dinleyip öneri ve taleplerini aldık. BüyükAile projemizin bir özelliği de hızlı erişilebilen ve hızla çözüm üretebilen bir çalışma olmasıdır. İlerleyen zamanlarda çalışmalarımızı şehrimizin tamamına yaymayı planlıyoruz” dedi.

Orhangazi Belediyesi, projeyi artan bir hızla devam ettirerek, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. BüyükAile projesi, hemşerileri ile belediye arasındaki iletişimi güçlendirerek daha güzel bir Orhangazi'nin inşasına katkıda bulunuyor.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.