Orhangazi Belediyesi Beyazmasa ekipleri kız çocuklarına özel etkinlik düzenledi

Orhangazi Belediyesi Beyazmasa ekipleri, Dünya Kız Çocukları Günü’nü farklı bir etkinlikle kutladı.

Orhangazi Belediyesi Beyazmasa ekipleri kız çocuklarına özel etkinlik düzenledi
Yayınlama: 11.10.2023
0
A+
A-

Özellikle kadın belediye personelinden oluşan ekip, kız çocukları için mesai yaptı. Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın talimatıyla ekipler Orhangazi'nin sokaklarını dolaşarak kız çocuklarına saç tokası hediye etti.

Başkan Aydın, bu özel gün vesilesiyle yaptığı açıklamada, “Allah'ın emanetleri olan evlatlarımızın hepsi değerlidir, ancak kız çocukları özellikle babaları için biraz daha özeldir. Türk toplumu olarak ailemizdeki kadınlara daha fazla özen göstermemiz bunun ispati değil midir? Annelerimize, kız kardeşlerimize ve eşlerimize bu özeni göstermek, geleneklerimizin bir parçasıdır” dedi. Belediye Başkanı Aydın, sözlerini “Evimizin çiçeği, evladımızın ve tüm kız çocuklarımızın Dünya Kız Çocukları günlerini kutluyorum. Allah, onlara en güzel şeyleri nasip etsin” şeklinde tamamladı.

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa ekipleri, halka dokunmaya devam ediyor. Bu defa, Dünya Kız Çocukları Günü'nü kutlama amacıyla, ekipler kız çocuklarıyla buluştu. Orhangazi'de yaşayan kız çocuklarına saç tokaları hediye eden Beyazmasa ekipleri, ilerleyen günlerde benzer çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Orhangazi Belediyesi, toplumun her kesimine dokunarak, sevgi ve dayanışma duygularını yaymaya devam ediyor. Ekipler ilerleyen günlerde de çalışmalarını sürdürecek.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.