OKX, Solana Mobile ile iş birliği yaptı

Sektörde öncü rol oynayan kripto borsası ve yenilikçi Web3 teknoloji şirketi OKX bugün, Solana Mobile ile ortaklıklarını duyurdu.

OKX, Solana Mobile ile iş birliği yaptı
Yayınlama: 19.09.2023
43
A+
A-

OKX’in sektör lideri Web3 ürünlerini, tek bir güçlü ağ geçidi üzerinden Saga kullanıcılarının erişimine açan bu iş birliği, OKX uygulamasını da Solana Saga’nın dApp mağazasına taşıyarak onu, Solana Web3 akıllı telefonda kullanılabilen ilk borsa uygulamalarından biri hâline getirdi.

Solana Saga akıllı telefon, Web3 dünyasına mobil erişim konusunda çığır açıyor. Bu tür ortaklıklar ile OKX, dünyanın dört bir yanındaki insanların merkeziyetsiz uygulamalar (dApp’ler) ve hizmetlerle etkileşim kurma ve bunları kullanma biçimlerinin geleceğini yeniden şekillendiriyor.

Bu iş birliğini değerlendiren OKX’in Baş İnovasyon Direktörü Jason Lau şunları kaydetti: “Bu ortaklık Web3 dünyasının sınırsız olan potansiyelini ortaya koyuyor. OKX’in yeni nesil ürünlerini Solana Saga ile buluşturarak, Web3’ün mümkün kıldığı açık ve merkeziyetsiz bir geleceğe günlük erişimi çarpıcı bir şekilde yaygınlaştırıyoruz.” 


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.