OKX, SOC 2 Tip II Sertifikası’nı aldı

Lider bir kripto borsası ve Web3 teknoloji şirketi OKX, bugün Hizmet Organizasyonu Kontrolü (SOC) 2 Tip II denetimini başarıyla tamamladığını duyurdu ve böylece şirketin hizmetleri yönetme, hassas verileri idare etme ve veri gizliliğini koruma süreçlerinin en yüksek küresel standartları karşıladığını bir kez daha kanıtladı. 

OKX, SOC 2 Tip II Sertifikası’nı aldı
Yayınlama: 20.09.2023
33
A+
A-

Uluslararası alanda kabul gören ve Amerika Yeminli Mali Müşavirler Enstitüsü tarafından geliştirilen SOC 2 Tip II raporu, piyasadaki en kapsamlı denetimlerden biridir. Bağımsız bir dış denetçi tarafından hazırlanan bu raporda şirketin politikaları, prosedürleri ve kontrolleri uzun bir zaman dilimi boyunca incelenir. 

SOC 2 Tip II sertifikasının alınması, OKX’in mümkün olan en yüksek güvenlik, emniyet ve uyumluluk standartlarını sağlama konusundaki kararlı çabalarının bir kanıtıdır. Aynı zamanda OKX’in temel çalışma felsefesini ve güvenlik, şeffaflık ve güvene olan bağlılığını da yansıtmaktadır.

Bu sertifika, OKX’in sektör lideri platformunda üstün bir deneyim sağlamak için uyguladığı protokollerin ve güvenlik önlemlerinin önemini vurgulamaktadır. Dahası, bu önlemler OKX’in altyapı özelliklerinin, hizmet kullanılabilirliğinin ve sağlamlığının katı kriterlere uygun olduğunu teyit ederek dünyanın en güvenli platformlarından biri olarak konumunu sağlamlaştırmaktadır.

OKX Başkanı Hong Fang bu konuda şunları söyledi: “SOC 2 Tip II denetimini tamamlamak, tüm kullanıcılarımıza sağladığı güvencenin yanı sıra bu sertifikaya uymak için gereken özen ve vakit nedeniyle OKX için önemli bir başarı. OKX’in teknoloji devlerine ve geleneksel finans hizmeti firmalarına benzer standartlarda çalıştığını kanıtlıyor ve OKX’in küresel operasyonlarında bu tür standartları ve uygulamaları gerçekleştirmeye olan bağlılığının bir kez daha altını çiziyor. OKX olarak, dünyanın en güvenli ve güvenilir Web3 ekosistemini kurmayı amaçlıyoruz ve bu son dönüm noktası da bu vizyonumuza giden yolda attığımız önemli adımlardan biri.”  


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.