Nilüfer Belediye FSK şampiyon oldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup’ta mücadele eden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), ligin son maçında en yakın rakibi Yalova Yeşilovaspor’u 4-2 mağlup etti.

Nilüfer Belediye FSK şampiyon oldu
Yayınlama: 13.05.2024
1
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3 Grup’ta sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyen ve 3 Lig’e yükselen Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), ligin son maçında en yakın rakibi Yalova Yeşilovaspor’u yaklaşık bin 500 seyircisi önünde İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda ağırladı.

Karşılaşmaya genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile çıkan Nilüfer ekibi, 11 dakikada Hasan Basri Ünal, 27 ve 45 dakikalarda Mustafa Aköz’ün ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

Konuk ekip, Umut Kıral ile 58 dakikada gol bularak durumu 3-1’e taşıdı. Mustafa Aköz 66 dakikada topu ağlarla buluşturarak kendisinin üçüncü, takımının dördüncü golünü attı. Yalova ekibi maçın uzatma dakikalarında Uğur Gezer ile gol bularak karşılaşmayı 4-2 ye taşıdı ve maç bu sonuçla sona erdi.

BAL Ligi 3. Grup’ta 64 puan toplayarak ligi, en yakın rakibinin 10 puan önünde tamamlayan Nilüfer Belediye FSK şampiyon oldu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.