Muğla’da Bafa Zeytinyağı Üretim Tesisi açıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bafa Zeytinyağı Üretim Tesisi’nin açılışını düzenlediği törenle gerçekleştirdi.

Muğla’da Bafa Zeytinyağı Üretim Tesisi açıldı
Yayınlama: 09.02.2024
0
A+
A-

Tarımsal kalkınmaya, kooperatiflere büyük destek veren Muğla Büyükşehir Belediyesi ve  Bafa Doğal Yaşam Tarımsal Üretim ve Pazarlama Kooperatifi iş birliği ile hayata geçirilen Bafa Zeytinyağı Üretim Tesisi’nin açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Bafa Zeytinyağı Üretim Tesisi açılışında konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün üreticilerle, kooperatiflerle, kadın üreticilerle hep birlikte Muğla’nın verimli topraklarında ürettiklerini, tarım, turizm ve kültür kenti Muğla’yı geleceğe koruyarak ve tüm değerleri ile taşımak için çalıştıklarını söyledi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ta açılışta, “Ekonomik koşulların kötü olduğu bugünlerde bizlerde bu yatırımlarla aynı zamanda üretime katkıda bulunarak aile bütçesine destek vermiş oluyoruz. Son dönemde kooperatiflerimiz belediyelerimizin desteği ile önemli bir adım attı. Kadın kooperatifleri de kadınların özgürleşmesi konusunda katkı sunuyor. Bizlerde bu destekleri sürdüreceğiz. Zeytine dokunan geleceğe yaşama çocuklarımıza dokunmuş olur. Bundan sonra da tarım politikalarımız gelişerek devam edecek. Bu güzel tesisi Milas’a, Muğla’ya hayırlı olsun.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.