Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı kuruldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Kadın Politikaları ve Çocuk Politikaları Şube Müdürlüklerinden oluşan Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı kuruldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı kuruldu
Yayınlama: 11.05.2024
1
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı kuruldu. Kadın Politikaları ve Çocuk Politikaları Şube Müdürlüklerinden oluşan Daire Başkanlığı Mayıs ayı meclisinde onaylanarak hizmete girdi.

Muğla’da yaşayan tüm kadınların her alanda eşit ve görünür olması, kadınların kentin hizmetlerinden eşit yararlanması, kadın-erkek eşitlik politikalarının tüm hizmetler için temel kriter olarak belirlenmesi ve evrensel bir hak olan kadın mücadelesini desteklemek için kurulan daire başkanlığı bünyesinde bulunan Kadın Politikaları Şube Müdürlüğü, kadın politikaları, istihdam politikaları, danışma merkezi, sığınak, hukuki destek dönüştürücü ve güçlendirici politikalar alanında projeler üretecek.

Yine Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Çocuk Politikaları Şube Müdürlüğü ise kreş, etüt merkezi, çocuk hakları ve karar alım süreçlerine etkin ve verimli katılım sağlanması yönünde hizmetler sunacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.