Mudanya Belediyesi ile TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi arasında protokol imzalandı

Mudanya Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa Şubesi arasında güvenli kent, güvenli yaşam işbirliği protokolü imzalandı.

Mudanya Belediyesi ile TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi arasında protokol imzalandı
Yayınlama: 13.08.2024
2
A+
A-

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa Şube Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek arasında, “Sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi için Mudanya’da güvenli kent, güvenli yaşam” işbirliği protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol kapsamında bürokrasinin azaltılması, yapılarda can ve mal güvenliğinin sağlanması, sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşma için mimarlık hizmetlerinin ilgili mevzuata, bilimsel esaslara ve mesleki kurallara uygun olarak yerine getirilmesi hedefleniyor. 

Akademik Odalarla yapılan protokollerin önemine değinen TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek “Ortak akıl sürecini önemseyen ve bu bağlamda harekete geçen Mudanya Belediyemizi tebrik ediyor, gerçekleştireceğimiz çalışmaların Mudanya için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Mudanya’nın depreme dayanıklı bir ilçe olmasını sağlayacaklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç ise, “Kentimizi yönetirken ve geleceğe hazırlarken bilimi referans almak zorundayız. Afet riski taşıyan yapı stokunu hızla dönüştürebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.