Miniklerden Başkan Büyükerşen’e anlamlı hediye

ESMEK Sarıcakaya Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e anlamlı bir sürpriz yapan Oyun Evi’ndeki çocuklar, keçe parçalarından oluşturdukları el işi kalp tablosu hediye etti.

Miniklerden Başkan Büyükerşen’e anlamlı hediye
Yayınlama: 08.11.2023
0
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ile birlikte burada eğitmenler ve kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Büyükerşen, kursiyerlerin ortaya çıkardığı eserleri dikkatle inceledi. Başkan Büyükerşen, kursiyerleri ve eğitmenleri yaptıkları başarılı çalışmalar dolayısıyla tebrik ederek kolaylıklar diledi. Burada kursiyerler tarafından Büyükerşen’e ahşap kitaplık kutusu takdim edildi.

Merkezden hizmet alan kursiyerler ile saatlik işleri olan ebeveynlerin çocuklarını güvenle bıraktıkları ESMEK Oyun Evi’ndeki çocuklarla da buluşan Başkan Büyükerşen, miniklerin sürprizi ile karşılaştı. Atölye ve çeşitli oyunlarla eğitici öğretici bilgiler edinen minikler, Başkan Büyükerşen’e keçe parçalarından yaptıkları el işi kalp tablosu hediye ettiler.

Miniklere anlamlı sürpriz için teşekkür eden Başkan Büyükerşen, “Hepinizin gözlerinden, yanaklarından öpüyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. O tertemiz sevginiz, yaptığınız bu güzel çalışmaya yansımış. Güzel evlatlarım sizi çok seviyorum.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.