Milli Savunma Bakanlığı’nın mobil uygulaması hayata geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), faaliyetlerinin artık cep telefonlarına indirilebilecek mobil uygulamadan takip edilebileceği duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı’nın mobil uygulaması hayata geçirildi
Yayınlama: 23.11.2023
1
A+
A-

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Milli Savunma Bakanlığının faaliyetlerinin artık cep telefonlarına indirilebilecek mobil uygulamadan takip edilebileceği duyuruldu.

Açıklamada “App Store ve Google Play’de yayıma giren mobil uygulamada; hazırlanan story ve podcastlerle Bakanlığımızın faaliyetleri anlatılacak, önemli günleri konu alan özel paylaşımlar yapılacak, şimdilik Anıtkabir ve Harbiye Askerî Müzesinde, önümüzdeki süreçte de bütün askeri müzelerimizde 360 derece sanal tur yapılabilecek.” denildi.

Ayrıca, fotoğraflardan oluşturulmuş duvar kağıtlarına erişimin sağlanabileceği, personel ve öğrenci alım/temin faaliyetleri ile Askeralma işlemleri dahil önemli sınav ve başvuruların duyurularının takip edilebileceği, 1853-1928 yılları arasında şehit olan askerlerin bilgisinin yer aldığı Şehit Bilgi Kapısı’na erişilebileceği ve ilave özel içerikler de yer alacağı bildirildi.

 

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.