Milas Kültür Merkezinin yapımına başlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas’ta Kültür Merkezi yapımı için çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Gürün’ün vaatlerinden biri olan Kültür Merkezi için çalışmalar kısa sürede başlayacak.

Milas Kültür Merkezinin yapımına başlanıyor
Yayınlama: 24.10.2023
0
A+
A-

Turizm, tarım ve kültür kenti olan Muğla’da yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi Milas’a kültür, sanat alanında hizmet edecek, sosyal hayatı zenginleştirecek Milas Kültür Merkezinin yapımına başlıyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün seçim vaatlerinden biri olan Milas Kültür Merkezi yapım çalışmaları kısa süre içerisinde başlayacak.

6544 metrekare yapı inşaat alanına sahip olacak Milas Kültür Merkezi’nde 455 kişilik ana salon, 90 kişilik seminer salonu, kent sahnesi, fuaye ve sergi alanları, atölyeler, kafeterya, VIP odası, kulisler, makyaj odaları, terzi, dekor onarım, projeksiyon, simultane çeviri odası, kapalı, açık otopark alanı ve çatısında 160 kwh kurulu güce sahip Güneş Enerji Santrali bulunacak.

Muğla’nın turizm, tarım ve kültür kenti olduğunun altını çizen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün Muğla’yı bu üç saç ayağı üzerinde hizmet ve projeleri ile geliştirerek geleceğe taşıyacaklarını söyledi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.