Masal Zamanı 2 “Sihirli Kapı” filminin ön gösterimi yapıldı

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, Kubilay Güleçoğlu’nun yönetmenliğinde vizyona girecek Masal Zamanı 2 “Sihirli Kapı” filminin ön gösterimine ev sahipliği yaptı. 1 Ekim Pazar günü Paribu Cineverse Kanyon’da gerçekleşen ön gösterime filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosu katıldı. 

Masal Zamanı 2 “Sihirli Kapı” filminin ön gösterimi yapıldı
Yayınlama: 02.10.2023
4
A+
A-

Türkiye’nin en ünlü çocuk oyuncu kadrosunda ve en fantastik masal evrenine sahip olan Masal Zamanı evreninin ikinci filmi Masal Zamanı 2 “Sihirli Kapı”, Kubilay Güleçoğlu yönetmenliğinde 6 Ekim Cuma günü vizyona giriyor. Vizyondan önce 1 Ekim Pazar günü Paribu Cineverse Kanyon’da ön gösterimi gerçekleştirilen film, filmin ünlü oyuncu kadrosunu ağırladı. Ön gösterimde yönetmen Kubilay Gülaçoğlu’nun yanı sıra oyuncu kadrosundan Lavinya Ünlüer, Ebrar Demirbilek, Özkan Sağın, Hakan Hatipoğlu, Nisan Aktaş, Oktay Delibalta, Kaan Yılmaz, Billur Yazgan, Özge Sesli, Kübra Güleçoğlu, Sera Tokdemir, Kuban Turan, Nergis Kumbasar ve Yasmin Erbil de katıldı.  

Ailece izlenebilecek bir macerayı beyaz perdeye taşıyan Masal Zamanı 2 “Sihirli Kapı”, sadece masal kahramanlarının görebildiği bir sihirli kapıdan gelen kötülerin iyilerle mücadelesini konu ediniyor. “Melez Prenses” Melisa, “Kurt Adam” Erman ve masal diyarından iyilere yardıma gelen Alper, kötü cadı Yasemin ve Cüce’nin planlarını boşa çıkarmaya çalışırlar. 


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.