Marmara Belediyeler Birliği’nde ‘Bozbey’ dönemi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Marmara Belediye Birliği’nin genel kurulunda oybirliğiyle birlik başkanlığına seçildi.

Marmara Belediyeler Birliği’nde ‘Bozbey’ dönemi
Yayınlama: 08.05.2024
3
A+
A-

Marmara Belediye Birliği Meclis Toplantısı’nın 2024 yılı olağan birinci toplantısı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantıya, Marmara Bölgesi’ndeki büyükşehir belediye başkanları, İl belediye başkanları, ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün seçildiği toplantıda, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey oy birliğiyle Marmara Belediye Birliği Başkanı olarak seçildi. Meclis’te ayrıca Birinci Başkanvekilliğine Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İkinci Başkanvekilliğine Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir oybirliğiyle seçildi.

“Çok önemli görevler üstleneceğiz”

Yeni dönemde görev alacak tüm başkanlara başarılar dileyen Başkan Bozbey, bundan sonra hep beraber birliği daha ileriye taşımak ve şehirlere katkı sunmak için çalışacaklarını söyledi.

Başkan Bozbey, Marmara Belediyeler Birliği’nin Marmara Bölgesindeki belediyelerin ortak çalışmalarda bulunması ve dayanışması için ortak bir zemin olduğunu belirterek, “Önümüzdeki dönem hem ekonomik kriz hem de birikmiş sorunlarımızın karmaşıklığı içinde geçecek. Çok zor bir dönemde belediyeler olarak çok önemli görevler üstleneceğiz. Bu nedenle Türkiye Belediyeler Birliği de oldukça önemli bir misyon üstlenmek zorundadır. Biz, bu birliğin başında da Sayın Ekrem İmamoğlu'nu görmek istiyoruz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.