Marmara Belediye Birliği, yönetimini seçti

Marmara Belediye Birliği Meclis Toplantısı’nın 2024 yılı olağan birinci toplantısında, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na seçildi.

Marmara Belediye Birliği, yönetimini seçti
Yayınlama: 09.05.2024
3
A+
A-

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) Meclis’i, 2024-2029 dönemi yönetimini seçti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan toplantıda meclis üyelerinin oylarıyla MBB’nin yeni başkanı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey oldu.

Marmara Bölgesi’ndeki büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları ile meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen, encümen ve komisyonların seçildiği MBB’nin 2024 yılı olağan birinci toplantısında, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na seçildi.

Marmara Belediye Birliği, yönetimini seçti

Başkan Çalık, Marmara Bölgesi’nin çok ciddi risklerle karşı karşıya olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

“Türkiye ekonomisinin büyük bir kısmı Marmara Bölgesi'nde dönerken bir taraftan da deprem riskiyle karşı karşıya. O sebepten bu tür birliklerin çok önemli bir yeri var. 6 Şubat depremlerini yaşamış bir memleketin evlatları, yerel yöneticileriyiz. Ben ana odağın deprem ve çerçevesinde şekillenmesi gerektiğini düşünen bir yerel yöneticiyim. Geçen dönem yaptığımız bütün faaliyetlerin ana odağına depremi ve deprem öncesi hazırlıklarını koyduk.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.