Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er ile bir araya geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Büyükşehir Meclis Salonu’nda bir araya geldi.

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er ile bir araya geldi
Yayınlama: 24.04.2024
3
A+
A-

Büyükşehir Meclis Salonu’nda Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri ve aileleri ile bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Öncelikle böyle anlamlı ve güzel bir günde bir araya geldiğimiz için çok mutluyum. Ata’mızda bir bayramla çocuklarımıza hediye etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı hepimizin bayramı özellikle çocuklarımızın bayramı, bu anlamlı ve özel günde yoğun bir gün geçirdik. Çocuklarımız ile bir dizi programlarımız oldu” dedi.

Bütün dünyadaki çocukların masum olduğunu söyleyen Başkan Er, “Dünyanın birçok yerinde özellikle gönül coğrafyamızda çocuklarımız katlediliyor ve bütün dünya bunu maalesef seyrediyor. Gazze’de on binlerce çocuk bombalar altında katledildi. Bunlar maalesef bizim kanayan yaramız. Geçmişten beri coğrafyamızı her zaman kana bulamaya çalışan şer güçler oldu. Bizler her zaman tarih boyunca mazlumların yanında olduk. Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. 

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Ravzanur Güde, “Bizleri bu anlamlı günde burada misafir eden Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi olarak bizler depremde çok ağır hasar almış olsak dahi bizim için her daim güzel olan Malatya’mızda çocuklara yönelik sosyal, kültürel, eğitsel faaliyetler yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.