Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hekimhan’daki asfaltlama çalışmalarını tamamladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından Hekimhan ilçesi Kocaözü Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını tamamlandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hekimhan’daki asfaltlama çalışmalarını tamamladı
Yayınlama: 28.09.2023
0
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, Malatya’nın 718 mahallesinde asfalt çalışmaları yaptıklarını ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın “asfaltsız yol kalmayacak” hedefi ile çalıştıklarını söyledi.

“Hizmetler bize Selahattin Gürkan döneminde geldi”

Kocaözü’nün 780 hanelik büyük bir mahalle olduğunu ifade eden Kocaözü Mahallesi Muhtarı Hacı Yusuf Bayram, “Nüfusa kayıtlı 8 bin vatandaşımız var. Asfaltlanan yolun geçtiği yerde 200 tane Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı çiftçimiz var. Kurşunlu, Girmana, Dikenli ve Karamahmut bağlantı yolumuz sağlandı. Bizler burada komşuluk ilişkisi olan mahalleleriz. Allah devletimize zeval vermesin. Bu hizmeti bize layık gören Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’na teşekkür ediyorum. Hizmetler, Selahattin Gürkan döneminde bize geldi. Memnuniyetimizi kendilerine iletiyoruz.” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hekimhan’daki asfaltlama çalışmalarını tamamladı

“Asfaltsız mahalle bırakmayacağız”

Hekimhan ilçesinde asfaltlama çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, “Kocaözü’nün daha önce belediyesi vardı. Hekimhan ilçemize bağlı en güzel beldelerden biridir. Kocaözü’nü; Dikenli’ye Girmana’ya ve Kurşunlu’ya bağlayan yolun asfaltını gerçekleştirdik. Bölgede sertifikalı çok fazla kayısı üreticisi bulunmaktadır. Yolun daha önceki hali stabilizeydi. Başkanımız Selahattin Gürkan’ın 2019 yılındaki hedeflerinden biri de ‘Asfaltsız mahalle yolu bırakmayacağız’ ifadeleriydi. Hekimhan ve diğer ilçelerimizde yollarımızı bu kapsamda asfalt programımıza aldık.” dedi.

 “Konforlu yollar elde ediyoruz”

Demir, Hekimhan ilçesindeki diğer çalışmalar hakkında da bilgiler aktararak, “Bu bölgede sadece bu yolun asfaltlamasını yapmadık. Ayrıca Kocaözü’nü; Kesikköprü’ye, Karamahmut ve Güzelyurt’a bağlayan yolumuz üzerindeki asfalt çalışmalarımız bitti. Girmana’da hem Kurşunlu yoluna, Fethiye tarafına bağlayan yolumuz hem Kocaözü’ne bağlayan yollarımızda asfalt bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Bu hizmetlerin vatandaşlarımıza ulaşmasında bizlere her türlü desteği sağlayan Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyoruz. Böylece daha konforlu bir trafikte vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını sürdürebilecekleri daha konforlu yollar elde ediyoruz. Bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hekimhan’daki asfaltlama çalışmalarını tamamladı


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.