LG, beyaz eşya sektörüne yön veren ürünlerini görücüye çıkardı

Küresel tüketici elektroniğinin öncüsün LG Electronics (LG), yakın zamanda Abu Dhabi’de LG Showcase MEA 2024’ü gerçekleştirdi. 500’den fazla katılımcının bulunduğu bu etkinlikte “Birlikte Yeniden Keşfetmek” teması ile en yeni ürünler tanıtıldı. Her katılımcıya ürünleri bizzat kendileri deneyimleyebilecekleri fırsatlar sağlandı.

LG, beyaz eşya sektörüne yön veren ürünlerini görücüye çıkardı
Yayınlama: 02.05.2024
1
A+
A-

Küresel tüketici elektroniğinin öncüsün LG Electronics (LG), yakın zamanda Abu Dhabi’de LG Showcase MEA 2024’ü gerçekleştirdi. 500’den fazla katılımcının bulunduğu bu etkinlikte “Birlikte Yeniden Keşfetmek” teması ile en yeni ürünler tanıtıldı. Her katılımcıya ürünleri bizzat kendileri deneyimleyebilecekleri fırsatlar sağlandı.

Etkinlik boyunca LG Electronics beyaz eşya kategorisindeki son model ürünlerinin sadece günlük hayatı geliştirmesini değil, bu ürünlerin özelliklerini, yükseltilebildiklerini ve kişiselleştirme özellikleri olduğunu da gösterdi. Buzdolabı, çamaşır makinesi, elektrikli süpürge ve havalandırma sistemleri dikkatleri en fazla çeken ürünler arasında yer aldı.

LG, beyaz eşya sektörüne yön veren ürünlerini görücüye çıkardı

Etkinlikle ilgili bilgi veren LG Ortadoğu ve Afrika Bölgesi CEO’su Il Hwan Lee, “LG Showcase MEA 2024 bizim bölgemizde en son yeniliklerin sunulduğu bir etkinlikti. Biz geliştirmenin her aşamasında müşterilerimizin düşüncelerini göz önünde bulunduruyoruz. LG Showcase MEA 2024’te sunulan ürünler de bunun bir kanıtı niteliğinde. Sadece tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda evlerini güzelleştirebilecek benzersiz deneyim, zarif stil ve devrim niteliğinde özellikler gibi ek faydalar da sağlıyoruz” dedi.

Etkinlik sırasında LG Electronics ayrıca MoodUP™ özelliğine sahip popüler buzdolabını da sergiledi. Heyecan verici ve benzersiz renk seçenekleriyle bilinen bu özellik, her ev mutfağına benzersiz bir kişilik katıyor. LG ThinQ™ uygulaması ile kullanıcılar buzdolabının üstte bulunan kapağı için 22; aşağıda bulunan kapağı için 19 farklı renk seçebiliyorlar. Yeni LG MoodUPTM Buzdolabı, görsel estetiğinin yanı sıra üç LED panel kapı ve şeffaf bir dördüncü kapıyla birlikte geliyor. Panel kapıların renkleri LG ThinQ uygulaması aracılığıyla kişiselleştirilebiliyor; şeffaf kapı ise iki basit dokunuşla buzdolabının içini gösteren LG'nin ünlü InstaView özelliğine sahip. Ayrıca yemek pişirme sırasında müzik çalmak için mükemmel olan dahili Bluetooth hoparlör de bulunuyor.

LG Electronics’in mutfaklarda seviye atlatan çözümleri burada bitmiyor. Etkinlikte sunulan, enerji verimliliği, kullanıcı dostu özellikler ve naif dizaynlar içeren LG yerleşik mutfak paketi içeriğinde: InstaView™ fırını, QuadWash™ özellikli bulaşık makinesi, alttan buzluklu buzdolapları ve mikrodalga özelliği olan fırın bulunuyor. Bu ürünlerin her biri kendi başına birinci sınıf ve mutfakları tek başına olarak geliştirebiliyor.

LG Electronics ayrıca verimliliği etkilemeden güçlü soğutma sağlayan kritik bir unsur olan LG DUAL Inverter Compressor™ özelliğine sahip ARTCOOL serisi gibi Konut Klima ünitelerini de sergiledi. DUAL Inverter, daha hızlı soğutma sağlamak için soğutma performansını en üst düzeye çıkarırken aynı zamanda optimize edilmiş kompresör çalışmasıyla enerji tasarrufu sağlıyor. Bu Çift İnverter Kompresör, geleneksel invertör olmayan kompresörden daha hızlı çalıştığından, konut sakinleri daha güçlü bir soğutma elde edebiliyor. Ayrıca minimum seviyede çalışırken bile ayarlanan sıcaklığı koruyarak hassas soğutma sağlıyor.

LG, beyaz eşya sektörüne yön veren ürünlerini görücüye çıkardı

LG Electronics ayrıca LG WashTower™ Kompakt çamaşır yıkama çözümüyle yıkama ve kurutma konusunda ilginç bir yaklaşım sergiliyor. Alan verimliliğini göz önünde bulunduran bu cihaz, hem çamaşır makinesini hem de kurutucuyu hepsi bir arada kontrol paneli ve gelişmiş yapay zeka ile yerden tasarruf sağlayan tek bir ünitede birleştiriyor. Çamaşır makinesi 13 kilogramlık oldukça yüksek bir kapasite1 ve 10 kilogramlık kurutucu kapasitesi sunuyor. Aynı zamanda üst üste konumlanarak veya yan yana kullanılan yıkayıcı ve kurutucu çiftinden daha az kurulum alanı gerektiriyor. Aynı zamanda optimum çamaşır yıkama deneyimi sağlayan, ince ve minimalist bir estetik sunan düz, yekpare bir tasarıma sahip olan WashTower™ ayrıca her yük için en uygun yıkama şeklini (tambur hareketleri, su sıcaklığı ve yıkama döngüsü süresi) belirlemek için Yapay Zeka Direct Drive™ (AI DD™) gibi gelişmiş çamaşır yıkama teknolojilerini kullanıyor ve giysilerin daha uzun süre dayanmasına yardımcı olmak için kumaş hasarını azaltıyor. Smart Pairing™ (Akıllı Eşleştirme) özelliği, kurutucuyu çamaşır makinesiyle senkronize ederek kullanıcıların zamandan ve zahmetten tasarruf etmesini sağlıyor; çamaşır makinesi yük ayarlarına göre en iyi kurutma döngüsünü otomatik olarak seçiyor ve bu da onu her açıdan mükemmel bir performans sunmasını sağlıyor.

LG Electronics, yıkama ve kurutma çözümlerinin yanı sıra, giysileri dakikalar içinde yenileyebilen birinci sınıf buharlı temizleme çözümü olan LG Styler'ı da etkinlikte sergiledi. Basit bir tak ve çalıştır yöntemiyle oluşturulan bu çözüm, kendine özgü şık bir görünümle tamamlanan daha akıllı bir stil oluşturma yöntemi olmayı hedefliyor.

LG Electronics'in ürün yelpazesi hakkında daha fazla ayrıntı için ziyaret edebilirsiniz: www.lg.com


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.