Kurum: “İstanbul’da yeniden diriliş ve yükseliş dönemi başlayacak”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Esenler AK Nokta’da vatandaşlara seslendi.

Kurum: “İstanbul’da yeniden diriliş ve yükseliş dönemi başlayacak”
Yayınlama: 17.01.2024
3
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı döneminde Esenler’de kentsel dönüşümü başlatan Murat Kurum’a Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile AK Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş ile MHP İlçe Başkanı Hakan Özel eşlik etti.

Esenler’in her yerinde, Davutpaşa’da ve Dörtyol’da heyecan ve coşkunun olduğunu belirterek sözlerine başlayan Murat Kurum, “İstanbul’un asil kadınları burada. Güzel, yiğit gençlerimiz yanımda. Yol arkadaşı olmaktan gurur duyduğum; kıymetli Belediye Başkanımız, Esenler markasının mimarı Tevfik Göksu Başkanımız yanımda.” diyerek destekleri için herkese teşekkür etti.

“İstanbullular için çalışacağız”

Kurum, İstanbul’daki çocuk parkı yetersizliğine, büyükşehir belediyesinden kalıcı destek alamayan gençlere dikkat çekerek, “Parkı esirgenen yavrularımız, hali hatırı sorulmayan yaşlılarımız, İstanbul’u doya doya yaşayamayan engelli kardeşlerimiz için çalışacağız. Ve bu şehri el ele, gönül gönle; yeniden ehil ellere teslim edeceğiz.” ifadesini kullandı.

“İstanbul’da yeniden diriliş ve yükseliş dönemi başlayacak”

31 Mart akşamı İstanbul’da duraklama döneminin biteceğini, yeniden diriliş ve yeniden yükseliş döneminin başlayacağını söyleyen Kurum, “Şimdi sizlere soruyorum. Hep birlikte, ‘Şimdi İstanbul’ diyecek miyiz? Hep birlikte ‘Sadece İstanbul’ diyecek miyiz? Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum; Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun var olun.” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.