Kurum, AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’na katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

Kurum, AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’na katıldı
Yayınlama: 20.01.2024
0
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, AK Parti'nin hikayesinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı ile 1994 yılında, İstanbul'dan başladığını belirterek “Sayın Cumhurbaşkanım, önce İstanbul’da ardından Türkiye’de tarih yazdınız. İşte böylesine büyük bir iddia taşıyan İstanbul’un adayı olmak; bizim için eşsiz bir gurur vesilesidir. Siz bize güvendiniz, inandınız ve büyük bir onura, sorumluluğa layık gördünüz. Size sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Yine bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kurum, İstanbul’un 39 ilçesindeki başkan adaylarını kutlayarak, her birine başarılar diledi.

Cumhur İttifakı'nın adayları olarak, 2024 Yerel Seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığını, 39 ilçeyi ve meclis üyeliklerini kazanmanın azmiyle, bir ve beraber olacaklarını ifade eden Kurum, “31 Mart gecesi oy sayımı bitene kadar; Fatih’in emaneti olan İstanbul’umuzu yeniden şaha kaldırmak için gece gündüz demeden; aşkla, azimle, heyecanla; çok çalışacağız.” diye konuştu.

Herkesin şehri olan İstanbul’un birçok güzelliğini kaybetme ve birçok zenginliğini yitirmek üzere olduğunu dile getiren Kurum, “12 gündür sahada gördüğümüz ve artarak devam eden heyecanı; bu salonda da görüyoruz ve diyoruz ki; son 5 yıldır eser ve hizmet hasreti çeken bu şehir; yeniden ayağa kalkıyor ve tarihi bir duruş gösteriyor! 81 şehrimizde, tüm afet alanlarında, depremlerde, sellerde, yangınlarda nasıl çalıştıysak; İstanbul’da da, tek bir riskli yapı kalmayana kadar; trafik çilesi ortadan kalkana kadar, sokakları güven ve huzurla dolana kadar çalışacağız! İstanbulluların gündeminde olmayan hiçbir şey, bizim de gündemimiz de olmayacak! Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız!” şeklinde konuştu.

Tüm İstanbulluların dostu, kardeşi ve yol arkadaşı olacaklarını aktarak İBB Başkan adayı Kurum, AK Parti belediyeciliğini yeniden İstanbul’a kazandıracaklarını kaydetti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.