Küçükçekmece’de özel çocuklar trafik kurallarını öğrendi

Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı, Trafik ve İlk Yardım Haftası dolayısıyla kentte yaşayan 20 özel gereksinimli çocuğu misafir etti.

Küçükçekmece’de özel çocuklar trafik kurallarını öğrendi
Yayınlama: 09.05.2024
0
A+
A-

Çocuklar, Halkalı Atakent’te bulunan Çocuk Trafik Parkı’nda hem eğlendi hem de trafik kurallarını öğrendi.

Trafik Eğitim Parkı hizmet verdiği 9 yıl boyunca bin 400’e yakın özel gereksinimli çocuğa trafik eğitimi verdi.

Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı Yöneticisi Melek Bozacıoğlu, “Trafik ve İlk Yardım Haftası dolayısıyla özel gereksinimli çocuklarımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurumumuzda 5-12 yaş arası çocuklar; üst geçit, yaya geçidi, araç kullanımı ve trafik ışıkları eğitimlerini alıyor. Ayrıca öğrencilerimize okulda ve evlerinde kullanmaları için trafik konulu boyama kitabı, puzzle ve trafik eğitim kartları gibi eğitici materyaller veriyoruz. Trafik Eğitim Parkı’na ilçe dışından da yoğun bir ilgi var. Bizlerde uygunluk durumumuza göre gelen talepleri değerlendiriyoruz.” dedi.

Küçükçekmece’de özel çocuklar trafik kurallarını öğrendi

Alanında uzman trafik eğitmenleri tarafından teorik ve uygulamalı eğitimlerin verildiği Trafik Eğitim Parkı, yılda 25 bin öğrenciyi misafir ederken, kuruluşundan bu yana ise 150 bine yakın öğrenciye ulaştı.

Trafik Eğitim Parkı’na öğrenci toplulukları ve bireysel olarak başvurular kabul ediliyor. İl genelinden parka misafir olmak isteyen okullar hafta içi, bireysel başvuruda bulunmak isteyen kişiler ise cumartesi günleri misafir ediliyor.

Küçükçekmece’de özel çocuklar trafik kurallarını öğrendi


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.