KuCoin 2024’ün ilk çeyreğinde olağanüstü büyüme bildiriyor

2024’ün ilk çeyreğinde, önde gelen küresel kripto para borsalarından biri olan KuCoin, operasyonlarının birçok boyutunda önemli bir büyüme bildirdi.

KuCoin 2024’ün ilk çeyreğinde olağanüstü büyüme bildiriyor
Yayınlama: 19.04.2024
0
A+
A-

Borsa, spot işlem hacminde yüzde 121,85 oranında kayda değer bir artış gördü ve özellikle MENA bölgesi yüzde 263,91 ile en yüksek büyümeyi gösterdi. Bu dönem aynı zamanda piyasa öncesi işlem hacminin önceki çeyreğe kıyasla yüzde 68 artarak 23,12 milyona yükseldiğini ve tekil kullanıcı sayısının da yüzde 47 artışla 13 bin 500'ün üzerine çıktığını gösterdi.

KuCoin'in kullanıcı deneyimini geliştirme ve hizmetlerini genişletme konusundaki kararlılığı olumlu sonuçlar vermeye devam etti. Çeyrek boyunca, borsa 73 yeni varlık ekleyerek toplamı 892 ticareti yapılabilir dijital varlığa ulaştı. Ek olarak, KuCoin'in KuCoin Ticaret Botları gibi yenilikçi ticaret çözümleri, 1,3 milyondan fazla yeni kurulum gördü ve bu da güçlü bir kullanıcı güveni ve katılımına işaret ediyor. Pazardaki konumunu daha da güçlendiren KuCoin, kullanıcıların gelişen kripto ortamında gezinmek için iyi bilgilendirilmiş ve donanımlı olmalarını sağlamak için eğitim programını ve KSS girişimleri 'KuCoin Kampüsü'nü başlattı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.