Kayseri’de “OSB Teknik Kampüsü” için imzalar atıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve iş insanı Mehmet Altun ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Teknik Kampüsü protokolüne imzayı attı.

Kayseri’de “OSB Teknik Kampüsü” için imzalar atıldı
Yayınlama: 20.04.2024
1
A+
A-

Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri Üniversitesi ve iş insanı Mehmet Altun iş birliğinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne Mühendislik Fakültesi Binası’nın protokolü imzalandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza protokol törenine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve iş insanı Mehmet Altun katıldı.

Kayseri’de “OSB Teknik Kampüsü” için imzalar atıldı

İmza protokolünde konuşan Bakan Özhaseki, “Kayseri’ye her geldiğimizde ya belediyelerimizin açılışı, temel atma töreni oluyor veya mutlaka bir hayırseverimizin eğitimle, sağlıkla ilgili bir güzel eserine ön ayak oluyoruz, bugün o günlerden birisidir.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.