Kayseri Kitap Fuarı’nda hedef 1 milyon ziyaretçi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kütüphaneler şehri Kayseri’de, ziyaretçi rekoruna sahip kitap fuarlarından olan ve yarın kapılarını ziyaretçilere açacağı Kayseri Kitap Fuarı’nın 6’ncısında 1 milyon ziyaretçiyi hedefliyor.

Kayseri Kitap Fuarı’nda hedef 1 milyon ziyaretçi
Yayınlama: 12.10.2023
3
A+
A-

Kadim kent Kayseri’nin okuyan ve okutan kent olarak anılmasına büyük katkılar sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç önderliğinde Büyükşehir Belediyesi, ziyaretçi rekoruna sahip kitap fuarlarından olan, alanında örnek gösterilen Kayseri Kitap Fuarı’nın 6’ncısına ev sahipliği yapacak.

Yarın kapılarını ziyaretçilerine açıyor

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yarın açılışı yapılacak olan ve 22 Ekim’e kadar sürecek Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 6’ncı Kayseri Kitap Fuarı’na, Kayseri’nin yanı sıra çevre illerden de ziyaretçiler bekleniyor.

Bu yıl 1 milyon ziyaretçi hedefleniyor

385 yayınevi, 504 yazarın katılacağı 6’ncı Kayseri Kitap Fuarı, edebiyat dünyasının önemli isimlerini ağırlayacak.

4 yıl üst üste kitap fuarı rekoru kıran, son kitap fuarında 935 bin 638 kişiyi misafir eden Kayseri Kitap Fuarı, bu yıl 1 milyon ziyaretçiyi hedefliyor.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.