Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 142 yayınevi, 72 yazarın yer aldığı Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği 28 Nisan’a kadar devam edecek.

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği devam ediyor
Yayınlama: 25.04.2024
0
A+
A-

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde 19-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği’nde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) ve Kayseri Bilim Merkezi etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor.

KAYMEK ekibi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde düzenlenen Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği’nde çocuklara özel sahne gösterileri gerçekleştiriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş. de voleybol, okçuluk, canlı langırt, tırmanma duvarı, şişme yıkım oyunu, şişme basketbol, futbol gibi spor ve oyun aktiviteleri düzenliyor.

Kayseri Bilim Merkezi ise şenlikte, çocuklara özel kil ile dinazor yapımı, pipet roket, kitap ayracı, güneş saati ve gösteri deneyleri etkinliği yapıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ekipleri de Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kütüphanelerin tanıtımlarını gerçekleştiriyor.

Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ndeki etkinlik alanında ziyaretçilerini ağırlayan Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği’nde Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa çocukların ve vatandaşların talep ve önerilerini alıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.