KAYMEK, online kurslarla destek vermeye devam ediyor

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan memur adaylarına ücretsiz ve online kurslarla destek vermeye devam ediyor.

KAYMEK, online kurslarla destek vermeye devam ediyor
Yayınlama: 22.05.2024
1
A+
A-

14 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak 2024 KPSS’ye hazırlanan ve memur olma hayali kuran vatandaşlara yönelik düzenlediği ücretsiz KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek kurs kayıtlarını kısa sürede tamamlayan KAYMEK, Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) birimi ile online kurs için eğitimlere başladı.

Her yıl yoğun ilgi gören KAYMEK UZEM KPSS kurslarına bu yıl da vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken kurs kapsamında tarih, Türkçe, coğrafya, geometri, matematik ve vatandaşlık dersleri olmak üzere 6 derste uzman öğretmenler ile KPSS’ye hazırlık eğitimleri veriliyor.

İnternet adresinden gerçekleştirilen ücretsiz online dersler yeni içerikleriyle, kayıt esnasında belirlenen gruplara göre planlanan gün ve saatlerde memur adaylarının erişimine açılıyor.

Derslere katılan öğrenciler, ücretsiz verilen bu hizmetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.