Kastamonu Entegre, yeni ürün ve koleksiyonlarını ilk kez İntermob’da sergiledi

Ahşap bazlı panel sektöründe Türkiye’nin lider, Avrupa’nın üçüncü ve dünyanın beşinci büyük markası Kastamonu Entegre, sürdürülebilir bir yaşam anlayışıyla geliştirdiği yenilikçi ürünleri ve trend dekorlarını 26. Intermob Fuarı’nda tanıttı.

Kastamonu Entegre, yeni ürün ve koleksiyonlarını ilk kez İntermob’da sergiledi
Yayınlama: 05.10.2023
0
A+
A-

 Yurtiçi ve yurtdışından iş ortaklarını 811 A no’lu standında ağırlayan marka, İtalya fabrikasında ürettiği yüzde 100 geri dönüşümlü levhalar ile Rusya tesisinin yeni ürünü Acrymatt’ı da fuarda Türk tüketicisiyle buluşturdu.

Antiviral yüzeyli ilk Compact Panel 

Kastamonu Entegre, yeni antiviral yüzeyli Compact Panel (CDF) ürünü için İntermob standında özel bir alan hazırladı. Marka; sağlamlığı, kullanım kolaylığı ve yeni nesil hijyen anlayışıyla öne çıkan Compact Panel’i üç farklı boyutta ve çok çeşitli renk seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sundu. Panele entegre edilen Safe Surface teknolojisi, zararlı mikroorganizmalara karşı üstün koruma sağlayarak, konutlardan ticari alanlara kadar geniş bir yelpazede güvenli mekânlara imza atıyor.

Dekoratif panellerde 2024-2025 modası

Yaşam alanlarında sıra dışı bir görünüm arayanlar için tasarlanan Vision panel koleksiyonu, 2024-2025 trendlerini yansıtan 21 yeni dekor ile İntermob’da yerini aldı. Dokusunda doğanın izlerini taşıyan yeni  koleksiyonun düz dekorları arasında mavi ve yeşil tonları dikkat çekerken, fantezi dekorlar açık ve koyu renkli doğal taş dokularıyla beğeni toplandı. 

Glossmax akrilik laklı panel, Glossmax Pro parlak panel, Evogloss PVC/PET kaplı panel, Mattplus akrilik laklı panel, çizilmelere karşı üstün dayanım gösteren Acrylic panel de Kastamonu Entegre standının ilgi gören ürünleri arasında yer aldı. Ziyaretçiler, bu serilere ait tüm renk seçenekleri fuarda inceleme fırsatı buldu.  

İtalya tesisinde yüzde 100 geri dönüştürülmüş hammaddeden üretilen yeni dekorlar ve bu pazarda müşteriler tarafından en çok tercih edilen ürünler de stantta özel bir tasarımla yerini aldı. 

Küresel trendler mat ürünleri çeşitlendirdi

Mat ürünlere yönelik artan ilgiye yanıt olarak üretilen Acrymatt serisi ilk kez İntermob’da Türkiye pazarına sunuldu. Toplam 12 renk seçeneğine sahip yeni panel serisinin tüm özellikleri fuarda oluşturulan özel alanda ziyaretçilerle paylaşıldı.

Kastamonu Entegre’nin yeni mat panel serisi Evosoft da ilk kez İntermob’da sektöre tanıtıldı. Parmak izi bırakmayan, yüksek çizilmezlik özelliğine sahip Evosoft paneller; Antik Krem, Bazalt Gri, Ametist, Elmas, Grafit, İpek Beyaz, Topaz, Mood Gri, Uzay Gri, Derin Mavi, Yeşim, Orkide Beyaz, Retro Pembe, Turmalin, İndigo, Milkshake, Espresso olmak üzere 17 renk seçeneğiyle farklı tarzlara ve ihtiyaçlara yanıt veriyor. 

Laminat parkede yeni teknolojiler

Türkiye’nin en geniş ürün gamına sahip laminat parke üreticisi olan Kastamonu Entegre, çevre dostu üretimi belgeleyen Blue Angel sertifikalı Floorpan laminat parke koleksiyonundan İntermob’a özel bir seçki hazırladı. Floorpan koleksiyonundan Palace, Stonex, Elite, Prime, Wings ve River serilerinin sergilendiği fuarda, parke ürünleriyle ilgili yeni teknolojiler de tanıtıldı.

Floorpan ürünlerinin tamamı “24 Saat Suya Dayanıklı” olma özelliğiyle dikkat çekerken, suya dayanıklılığı 48 ve 72 saate varan laminat parkeler büyük ilgi gördü.

Tüm parke ürünlerine entegre ettiği Hijyen Plus teknolojisiyle 24 saat içerisinde yüzeyde görülmesi beklenen bakteriyel aktiviteleri %99.9 oranında engelleyerek yaşam alanlarını güvence altına alan Kastamonu Entegre, bir yeniliğe daha imza atarak Floorpan ürünlerine Safe Surface özelliğini ekledi. Bakteri ve mantarların yanı sıra zorlu virüslere karşı da etkili olan Safe Surface teknolojisi; çocuk odaları, okullar, sağlık yapıları gibi yüksek hijyen gerektiren mekânlarda sağlığı güvence altına alıyor. 

Kastamonu Entegre’nin yenilikçi zemin ürünleri ise standın inovasyon alanında sergilendi. Anti Statik Parke, ofis ortamlarında ve evlerde gün boyu biriken elektrik yükünü azaltarak, insan vücudunda biriken elektriği ve buna bağlı oluşan stresi azaltmaya yardımcı oluyor. Farklı kalınlık ve ebatlarda üretilebilen Tekno Zemin ise yükseltilmiş ofis zeminleri, sahne ve platformlar için estetik ve konforlu bir mekân çözümü sunuyor.

İnovasyon alanında ortak geleceğimize odaklanan ürünler sergilendi

Kastamonu Entegre’nin çevre dostu levhası Pureboard da ilk kez İntermob’da tanıtıldı. Ahşap bazlı panellerde sıfır formaldehit emisyonuna işaret NAF (No-added formaldehyde) özellikli Pureboard, inovasyon alanının yoğun ilgi gören ürünleri arasında yer aldı. Standart yonga levhanın yer aldığı tüm alanlarda kullanılabilen NAF ürünler, uyku esnasında solunan iç ortam hava kalitesi nedeniyle yatak odası mobilyaları başta olmak üzere, mutfak dolapları ve yemek masalarında tercih ediliyor. 

Sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında kahve atıklarını biyo-hammadeye dönüştüren Kastamonu Entegre, Wastespresso iş birliğiyle gerçekleştirdiği Kahve Atıklarından Levha prototipini fuardaki inovasyon alanında ilk kez sergiledi. 

Ziyaretçiler, Kastamonu Entegre’nin Teknopark İstanbul’daki Ar-Ge Merkezi’nde geliştirdiği inovatif ürün örneklerini ve prototipleri tanıttığı inovasyon alanına yoğun ilgi gösterdi. 


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.