Kars, Tarihi ve Kültürel Zenginlikleriyle TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuarı'nda Tanıtıldı

Kars Valiliği, Kars İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü işbirliğiyle Serhat Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Tarihi Kimliğiyle Kars Kenti Projesi, 07-09 Aralık 2023 tarihlerinde TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde büyük ilgi gördü.

Kars, Tarihi ve Kültürel Zenginlikleriyle TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuarı'nda Tanıtıldı
Yayınlama: 19.12.2023
12
A+
A-

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali işbirliği çerçevesinde finanse edilen proje, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında gerçekleştirildi.

Fuar, sektörün önde gelen profesyonellerini bir araya getirirken, oteller, bölgesel turizm organizasyonları, tur operatörleri, seyahat acenteleri, hava yolu şirketleri ve medya kuruluşları da etkinlikte yer aldı. Kars ilinin tarihi ve kültürel değerleri ziyaretçilere ulaştırılmak üzere özel olarak hazırlanan broşürler ve tanıtım materyalleri ile tanıtıldı.

Üç gün süren fuarda, Kars ilinin turizm potansiyeli aktif bir şekilde tanıtılırken, seyahat rotalarına Kars’ın da eklenmesi için tur operatörleri ile önemli görüşmeler gerçekleştirildi. Kars, ulusal ve uluslararası platformlarda turizm alanında daha geniş bir kitleye ulaşma hedefi doğrultusunda başarıyla temsil edildi.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.