Karamollaoğlu: “İktidar, emeklililerimizi açlığa terk etmiştir”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, emekli maaşlarına yapılan yüzde 5 zammı değerlendirdi. Karamollaoğlu, iktidarın emeklileri açlığa terk ettiğini vurguladı.

Karamollaoğlu: “İktidar, emeklililerimizi açlığa terk etmiştir”
Yayınlama: 20.01.2024
7
A+
A-

“Enflasyon canavarı altında ezilen milyonlarca emeklinin feryadını duymazdan gelmek vicdansızlıktır. ” açıklamasını yapan Temel Karamollaoğlu,  “Açlık sınırı:16 bin 803 TL yoksulluk sınırı: 45 bin 686 TL asgari ücret:17 bin 2 TL emekli maaşı:10 bin  TL Faiz politikasıyla halkımızın cebindeki parayı her geçen gün eksilten iktidar, açıklamış olduğu 10 bin TL ile emeklililerimizi açlığa terk etmiştir. ” dedi.

Yanlış ekonomi politikaları, israf ve yolsuzluklar sonucunda çalışanlara verecek para kalmadığını öne süren Karamollaoğlu, şunları dile getirdi:

“Bu ücret kiraya mı yetecek, mutfak giderlerine mi, faturalara mı? Bazen “var da mı vermiyorlar?” gibi ifadeler kullanılıyor. Sormak lazım: Dün vardı da bugün neden yok? Çünkü yanlış ekonomi politikaları, israf ve yolsuzluklar sonucunda çalışanlara verecek para kalmadı! Allah'tan korkun, kuldan utanın. Bir kişiye dokuz, dokuz kişiye bir pul vermekle yürütmeye çalıştığınız çarklar sonunda sizi de öğütücektir.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.