Karacabey’de Ekin Uzunlar rüzgarı

Karacabey’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı etkinlikleri sürüyor. Etkinlikler kapsamında Ekin Uzunlar, Cumhuriyet Meydanı’nda konser verdi.

Karacabey’de Ekin Uzunlar rüzgarı
Yayınlama: 18.09.2023
16
A+
A-

Karacabey Belediyesi, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı etkinlikleri kapsamında hazırladığı programları bir bir vatandaşlarla buluşturuyor. Film Festivali ile başlayan etkinlikler Kurtuluş şehitleri ziyaretleri ile devam ederken, Cumhuriyet Meydanında da resmi tören gerçekleşti. Karacabey Musiki Derneğinin Kurtuluşa özel hazırladığı konser vatandaşlarla buluşurken, sanatçı Ekin Uzunlar konseri vatandaşların ilgisiyle gerçekleşti.

Karacabey’de Ekin Uzunlar rüzgarı

Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen törende sahneye çıkan Başkan Özkan, “101 yıl önce Karacabey düşman işgalinden kurtuldu. O dönem, yedi düvelle yedi alanda savaştık, ülkemiz işgal edildi. İstanbul’umuz, Bursa’mız, maalesef Karacabeyimiz işgale uğrayan bölgelerdendi ve Büyük Taarruz neticesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının gayretleriyle bu cennet vatanımız düşman işgalinden kurtularak tekrar bağımsızlığını elde etti. Güçlü ve Büyük Türkiye’nin kilometre taşları adım adım döşeniyor. İnşallah bir daha bizlere karşı gelmeye dahi cesaret edemeyecekler. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını, minnetle ve şükranla anıyorum. Türkiye Yüzyılında da yine yedi düvelle her platformda mücadele eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da Cenab-ı Allah’tan güç kuvvet temenni ediyorum.” dedi

Konuşmaların ardından Başkan Özkan, konser alanında vatandaşlarla eğlenceye ortak olurken, konserin sonunda Ekin Uzunlar’a Karacabey görsellerinin yer aldığı porselen hediye etti.

Öte yandan, etkinlikler kapsamında son olarak 4.sü düzenlenen Harmandalı Tarım Şenliği Harmanlı Mahallesinde Tarım Lisesi bahçesinde gerçekleşecek.  Etkinlikte, bölgede tarım ve hayvancılık sektörünün enleri plaket ile ödüllendirilecek olup, aynı zamanda bölge ürünleri ve tarım teknolojileri de sergilenecek.

Karacabey’de Ekin Uzunlar rüzgarı


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.