Kahramankazanlı yerel sanatçı Peçenekli Süleyman, hayatını kaybetti

Ankara’da ve tüm İç Anadolu Bölgesi’nde yaptığı eserlerle bir iz bırakan saz sanatçısı ‘Peçenekli Süleyman’ olarak bilinen Süleyman Keleş vefat etti. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, sanatçı için taziye mesajı yayımladı.

Kahramankazanlı yerel sanatçı Peçenekli Süleyman, hayatını kaybetti
Yayınlama: 01.11.2023
1
A+
A-

Ankara’da ve İç Anadolu Bölgesi’nde herkes tarafından beğeniyle dinlenen, Kahramankazanlı yerel sanatçı ve saz üstadı Peçenekli Süleyman’dan acı haber geldi. Herkes tarafından üzüntüyle karşılanan acı habere ilk taziye doğduğu topraklardan geldi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz yaptığı açıklamada, “Ankara’mızın değerli sanatçılarından “Peçenekli Süleyman” olarak bilinen Süleyman Keleş'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Süleyman kardeşimiz, sanatıyla, müziğiyle ve kültürel mirasıyla bize unutulmaz anılar bıraktı.  Merhuma Yüce Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.

Ankaralı sanatçı Süleyman Keleş’in cenazesi ise Çarşamba günü öğle namazına müteakip Sincan Yeni Peçenek Köyü’nde defnedilecek.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.