Kahramankazan’da AK Parti’ye katılan vatandaşlara rozet taktim töreni yapıldı

AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı, teşkilat mensubu olarak partiye katılan vatandaşlara rozet taktim töreni düzenledi.

Kahramankazan’da AK Parti’ye katılan vatandaşlara rozet taktim töreni yapıldı
Yayınlama: 13.10.2023
0
A+
A-

AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Üye Katılım Programı, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve AK Parti Kahramankazan İlçe Teşkilat üyeleri katılımıyla gerçekleşti.

Üye Katılım Programı’nda bin 500 yeni üye ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ittifak çağrısına ilk yanıt veren ilçe olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, AK Parti teşkilatına katılan yeni üyelere ve Kahramankazanlı vatandaşlara hitap etti.

Ankara’da 19 ilçe belediyesinin Cumhurbaşkanımızın izinde, hizmet anlayışında ve yerel yönetimler vizyonunda ilerlediğini belirten Başkan Oğuz, “Cumhur İttifak’ı belediyelerimiz ile beraber 22 tane belediyemiz vatandaşlarımıza hizmet götürmek için bu kardeşiniz de bu hizmet yolculuğunda AK belediyeciliği Kahramankazan’da en güzel şekilde sizlere sunmak ve hizmet etmek için çalışıyor. Biz size o gün oy almak için değil samimiyetle bir söz verdik. Seçildiğimiz günün ertesi Kahramankazan‘da hizipçilik yapmayacağız, sen ben ayrımı yapmayacağız, Kahramankazanımızda öğrencilere burs vereceğiz dediğimiz zaman bazı kardeşlerim dedi ki “Yine kendi partililerinize burs vereceksiniz.” Biz size bir söz vermiştik ayrımcılık yapmayacağız diye biz ayrımcılık yapmıyoruz. Kahramankazan'ımızda mahalle mahalle hizmet götürürken sandıklardan çıkan oy neticelerine bakıp şu mahalle bize çok oy verdi buraya çok hizmet götürelim, şu mahalleden bize az oy çıktı buraya az hizmet götürelim demedik demeyeceğiz” dedi.

AK Parti teşkilatına yeni katılan üyelerin rozetlerini takan İl Başkanı Özcan “Birlikteliğimiz bereketli olsun. İnşallah bu birliktelik ve beraber oluş da nice engelleri hep beraber aşarak şehrimize, ülkemize, coğrafyamıza yeni umutlar olmuş olur.” dedi.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.