JAECOO 7, Türkiye’de yollara çıkmak için gün sayıyor

Çinli off-road SUV markası JAECOO, Türkiye’deki marka tanıtım etkinliğinin ardından ilk modeli olan JAECOO 7 için kapsamlı bir lansmana hazırlanıyor.

JAECOO 7, Türkiye’de yollara çıkmak için gün sayıyor
Yayınlama: 02.08.2024
1
A+
A-

Off-road SUV segmentinin yeni neslini temsil eden JAECOO 7, Türkiye’de yollara çıkmak için gün sayıyor. Yılın ilk yarısında marka lansmanıyla Türkiye pazarına giriş yapan JAECOO, ilk üst düzey arazi SUV modeli JAECOO 7 ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Markanın 7 Ağustos’ta gerçekleştireceği lansmanla tasarım felsefesi, teknolojisi ve Türkiye pazarı stratejisi açıklanacak.

“Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” felsefesiyle Türk kullanıcılara off-road deneyimi yaşatmayı vadeden marka, lansmanla birlikte JAECOO 7’nin fiyatını da ilk kez duyurmuş olacak. 

Bu sevkiyat, aynı zamanda JAECOO markasının Avrupa pazarına yönelik en yüksek adetli sevkiyatı olma özelliğine sahip.

JAECOO 7, Türkiye’de yollara çıkmak için gün sayıyor

JAECOO’nun Türkiye pazarına sunacağı ilk SUV modeli olan JAECOO 7 modeli, yeni off-road SUV deneyiminin öncüsü olarak yollara çıkıyor. JAECOO 7, güçlü ve estetik tasarımıyla segmentinin en iddialı modeli olacak. 

Off-road sürüşleri, zemin koşulları itibarıyla bir hayli özen ve güvenlik gerektiriyor. Bu noktada, küresel 5 yıldızlı güvenlik standartlarına göre üretilen JAECOO 7’de yer alan yenilikçi enerji emici kafes benzeri gövde tasarımı, yüksek dayanımlı çeliğin kapsamlı kullanımı ve yenilikçi ADAS sistemleri gelişmiş bir güvenlik seviyesi sağlıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.