İzmir’de “Gençlik Festivali” düzenlendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Özdere 100. Yıl Gençlik ve Spor Yerleşkesi’nde “İzmir Gençlik Festivali” düzenledi.

İzmir’de “Gençlik Festivali” düzenlendi
Yayınlama: 19.05.2024
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladığı etkinlikler tüm kente yayıldı. Tiyatrodan müziğe,  spordan sosyal etkinliklere kadar pek çok programa ev sahipliği yapan İzmir’de bayram coşkusu yaşandı.

Kutlamalar kapsamında “İzmir Gençlik Festivali” de düzenlendi.  Özdere 100. Yıl Gençlik ve Spor Yerleşkesi’nde düzenlenen kampa, 18-30 yaş arası İzmir'de üniversite öğrenimi gören gençler katıldı.

İzmir’de “Gençlik Festivali” düzenlendi

Kampta farkındalık atölyeleri, söyleşiler, oyunlar, bilgi yarışmaları, spor aktiviteleri, konserler ve deniz etkinlikleri düzenlendi. Üniversite öğrencileri katıldıkları programlardan ve aldıkları eğitimlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dün başlayan festival yarın sabah sona erecek. 

“Gençlerin enerjisi bizlere de yansıdı”

Kampta görevli İzmir Büyükşehir Belediyesi personeli Pınar Aslan, “Gençler iki gün boyunca kampta dolu dolu zaman geçirdi. Akşam da DJ performansları ve konserlerle eğlendi. Onların enerjisi bizlere de yansıyor. Çok olumlu geri dönüşler aldık. Bizler de çok mutlu olduk” dedi.

İzmir’de “Gençlik Festivali” düzenlendi


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.