İYİ Parti Ankara Milletvekili Arslan, partisinden istifa etti

İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Arslan, partisinden istifa etti
Yayınlama: 21.12.2023
0
A+
A-

Arslan, 14 Mayıs 2023 seçimi sonuçları üzerinden başlayan siyasi ittifak tartışmalarının yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partilerin tutumları ve gösterdikleri adaylar üzerinden devam ettiğini belirterek, “Seçimlerde iktidar medyasının kara propagandası adaylarımızı, yöneticilerimizi olumsuz yönde etkilemiştir.” ifadesini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı çocukluğundan beri tanıdığına dikkati çeken Arslan, şunları kaydetti:

“Namuslu, şerefli, haysiyetli bir insan olduğunu her zaman ve her zeminde ispat etmiştir. Dün ateş çemberinden geçerken omuz omuza mücadele ettiğim Sayın Yavaş’ın gerektiği yerde gösterdiği cesareti yakinen bilirim. Bırakın korkak olmayı, çatal yüreklidir. Bu sebeple yol arkadaşlığı yapmaktan, dava arkadaşı olmaktan bahtiyarlık duyuyorum.”

Arslan, 14 Mayıs seçimleri sonrasında İYİ Parti Ankara Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi üyesi olduğuna değinerek, “Bana bu onuru yaşatan Sayın Genel Başkanıma, partimizin her kademesinde görev yapan yöneticilerimize, seçmenlerimize ve benimle omuz omuza siyaset yapan kardeşlerime teşekkür ediyorum. TBMM üyeliğimi bağımsız milletvekili olarak devam ettirmek üzere İYİ Parti üyeliğinden istifa ediyorum.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.