İvedik OSB Yönetiminden Mansur Yavaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

31 Mart seçimleri sonrasında yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Mansur Yavaş’a, İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

İvedik OSB Yönetiminden Mansur Yavaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Yayınlama: 08.05.2024
2
A+
A-

Ziyaret sırasında, Ivedik OSB özelinde uygulanacak ortak projeler ve bölgedeki sanayicilerin talepleri detaylı bir şekilde ele alındı. İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin, Başkan Yavaş’a bölgenin mevcut durumu hakkında bilgi verirken, gelecek dönemde yapılması planlanan çalışmalar konusunda da görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Yavaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ivedik OSB’nin Ankara’nın sanayi ve ekonomisine katkılarını önemsediğini belirtti. Ayrıca, bölgedeki sanayicilerin beklenti ve taleplerinin dikkate alınacağını ve işbirliği içinde hareket edileceğini vurguladı.

Ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, “Ankara’nın sanayi ve üretim potansiyeline katkı sağlayan Ivedik OSB ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasındaki işbirliğinin ve iletişimin güçlenmesine katkıda bulunacak. Her iki tarafın da ortak hedefi, Ankara’nın sanayi alanında daha da ileriye gitmesi ve şehirdeki tüm kesimlerin refahının artırılması yönünde diye belirtildi.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.