İstanbul’u terk edip İzmir’e yerleşmişti! Zeynep Bastık ticarete atılıyor

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz şubat ayında yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul’u terk edip İzmir’in Urla ilçesine yerleşmişti. Son olarak Bastık’ın çiftlik evinde lavanta yetiştirmek için kolları sıvadığı ortaya çıktı.

İstanbul’u terk edip İzmir’e yerleşmişti! Zeynep Bastık ticarete atılıyor
Yayınlama: 02.10.2023
0
A+
A-

Müzik dünyasında son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Zeynep Bastık, İstanbul’u terk edip Urla’da yaşamaya başlamıştı. Konuk olduğu YouTube programında yeni hayatını anlatan ünlü popçu, ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen ve 11 ilimizde ağır yıkımlara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra taşınma kararı aldığını açıklamıştı.

“İstanbul’u çok seviyordun. Burası seni müzikalite olarak doyuran bir şehirdi. İstanbul’dan ne ara uzaklaşmak istedin?” sorusuna Zeynep Bastık şu yanıtı vermişti:

Ben İstanbul’u hala çok seviyorum. Ama depremden sonra bana bir anksiyete geldi. Apartmanların ve kalabalığın içinde kalmakla ilgili kolstofobiye girdim. O yüzden de taşındım. Urla’yı çok seviyorum. Çok güzel bir hayat kurdum kendime.

İstanbul'u terk edip İzmir'e yerleşmişti! Zeynep Bastık ticarete atılıyor

“BÖYLE ŞEYLERİ KONUŞMAKTAN HOŞLANMAM”

Urla’dan beş bin metrekarelik bir arazi aldığı iddiasına yanıt vermek istemeyen müzisyen, “Böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmam. Orada tatlı, mütevazi, minimal bir hayat yaşıyorum” şeklinde konuşmuştu.

Yazı konserlerle ve reklam iş birlikleriyle geçiren Zeynep Bastık’ın, son olarak lavanta yetiştirmek için kolları sıvadığı ortaya çıktı.

İstanbul'u terk edip İzmir'e yerleşmişti! Zeynep Bastık ticarete atılıyor

TİCARETİNİ YAPACAK

Urla’daki çiftlik evinin arazisinde bir lavanta tarlası oluşturmaya hazırlanan ünlü isim, yoğun çalışma döneminin ardından yetiştirdiği lavantaların ticaretini yapmaya hazırlanıyor.

İstanbul'u terk edip İzmir'e yerleşmişti! Zeynep Bastık ticarete atılıyor

Bir yandan reklam çalışmaları ve konserleri de devam ederken bulduğu her boş vakitte stüdyoya giren şarkıcı, yeni hobisi konusunda çok heyecanlı olduğunu açıkladı.

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.