İstanbul ve Kırklareli’nde terör örgütüne yönelik operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne yönelik İstanbul ve Kırklareli’nde 26 faklı adrese düzenlenen operasyonlarda 20 şahsın gözaltına alındığını bildirdi.

İstanbul ve Kırklareli’nde terör örgütüne yönelik operasyon
Yayınlama: 02.10.2023
1
A+
A-

Bakan Yerlikaya, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce Bölücü Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalarda örgütün faaliyetlerinden tutuklu/hükümlü bulunan mensuplara yardım toplayan, sözde kadro olarak tabir edilen örgüt mensuplarının saklanabileceği, barınabileceği güvenli evleri oluşturan şahısların tespit edildiğini belirterek, yakalanmalarına yönelik İstanbul’da 11 ilçede ve Kırklareli’nde 26 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiğini açıkladı.

HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu 20 şahsın yakalanarak gözaltına alındığını bildiren Bakan Yerlikaya, “Teröristlerin ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz. Aziz milletimizin duaları ve destekleriyle, son terörist etkisiz hale getiriliseye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.” ifadesini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.