İmamoğlu’ndan Silivri Belediye Başkanı Balcıoğlu’na tebrik ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu ziyaret etti.

İmamoğlu’ndan Silivri Belediye Başkanı Balcıoğlu’na tebrik ziyareti
Yayınlama: 09.05.2024
4
A+
A-

İmamoğlu, Çatalca’nın ardından günün ikinci tebrik ziyaretini, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’na yaptı.  Silivri Belediyesi önünde alkışlarla karşılanan İmamoğlu, Balcıoğlu tarafından makam odasında ağırlandı.

Balcıoğlu’na çok güvendiklerini vurgulayan İmamoğlu, “Bu 5 yılda, çok özel bir dönemi hep birlikte yaşayacağımıza inanıyorum. Uyumlu bir çalışmanın her ilçeye çok büyük bir faydası var” dedi.

İlk 5 yıllık dönemlerinde hiçbir ilçeyi birbirinden ayırmadıklarını belirten İmamoğlu, “Bunu en iyi bilen ilçelerden birisi Silivri. Her noktasına hizmeti kavuşturduk. Ama bu dönemde, bunu daha yukarıya taşımanın önce hazırlıklarını yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

İmamoğlu, Çatalca ve Silivri gibi ilçelerin bir yandan korunması, diğer yandan da geleceğe hazırlanması gereken noktalar olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Tarımı da önemsiyoruz ama burada var olan, kurulmuş sanayi bölgelerinin belli oranda ihtiyaçlarını da önemsiyoruz. Kent merkezinin dinamik bir yapıya kavuşmasını da önemsiyoruz. Ama bir yandan da kendi o üretken, doğasını koruyan kimliğiyle hem dönüşmesini hem de tarımla uyumlu bir merkez olmasını da önemsiyoruz.”  


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.