İmamoğlu’ndan Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen’e tebrik ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen’e tebrik ziyaretinde bulundu.

İmamoğlu’ndan Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen’e tebrik ziyareti
Yayınlama: 30.04.2024
0
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden başarıyla çıkan Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen’e tebrik ziyaretinde bulundu. Özmen’i makam odasında tebrik eden İmamoğlu, çiçeği burnunda Başkan’a ve ekip arkadaşlarına başarı dileklerini iletti.

Eyüpsultan’ın İstanbul’un odağındaki ilçelerinden biri olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, “Hassasiyetimiz yüksek. Geçtiğimiz 5 yılda da özellikle hizmetlerimizi verirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak, çok cömert davrandığımızı düşünüyorum. Çok güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. İstanbul'un böyle geçmişten bugüne gelen ayrılmaz bir parçasına dönük hassasiyetimizi gösteren, güzel bir hizmet dönemini birlikte yapacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

“Belediyelerimizde, bu değişim sürecinde dikkat etmemiz gereken çok önemli hususlar var.” diyen İmamoğlu, şunları söyledi:

“Elbette bir hizmet farkı yaratmamız lazım. Bizden vatandaşın beklediği bu. Tabii burada yüksek ilgi, ayrımcılık yapmamak, bir de gerçekten hizmet verirken, topyekun tüm karma duyguları içinde tutan, nitelikli, liyakatli, ahlaklı davranan herkesin bizimle yol yürüyebileceğini ispat eden, hassas bir dönemi yöneteceksiniz. Bu kapsamda, başkanlarımıza çok güveniyoruz. Umuyorum 5 yıl sonrasında Eyüpsultan halkımız hem Eyüpsultan Belediyemizi, sizi, ekibinizi hem de büyükşehir belediyemizin sizlerle olan uyumunu alkışlayan bir süreci hep beraber yaşarız.”

Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen da İmamoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti, şu sözlerle dile getirdi:

“Çok şükür ki, 5 yıl boyunca, 16 milyon İstanbulluya ve size mahcup olmadan, çok güzel işler yaptığımıza inanıyoruz. Büyükşehir’in koordinasyonunda ve desteğiyle Eyüpsultan'da, Eyüpsultanlılara çok güzel hizmeti önümüzdeki 5 yılda yapacağız. Eyüpsultan'ı gerçekten hak ettiği değere ulaştırma niyetimiz, gayretimiz var.”

Tebrik ziyaretinin ardından, İmamoğlu ve Özmen, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Eyüpsultan’ın sorunlarına ve çözüm yollarına dönük ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.