İmamoğlu’ndan 19 Mayıs açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105’inci yıl kutlamaları kapsamında Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen resmi törenin ardından açıklama yaptı.

İmamoğlu’ndan 19 Mayıs açıklaması
Yayınlama: 19.05.2024
5
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105’inci yıl kutlamaları kapsamında Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen resmi törene katıldı.

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan İmamoğlu, “Çok kararlı ve 38 yaşında bir genç insanın liderliğiyle beraber, kurtuluş mücadelesinin en kritik anı, Atamızın üç gün önce İstanbul'dan, Beşiktaş'tan yola çıkarak Samsun'a vardığı gündür. Kararlılığın ilk adımıdır. Ve o ilk adımla birlikte, milletin uyanışı ve muazzam bir milli mücadele. 21 yüzyılda Atatürk’ü anmak, 19 Mayıs'ta Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak, bize farklı sorumlulukları da yüklüyor.” dedi.

Türkiye'nin eğitimden sağlığa, spordan kültür-sanata, sanayiden bilime, teknolojiye, tabii ki adalete, özgürlüğe, fikir özgürlüklerine, demokrasiye, bütün bu noktalarda en üst seviyeye ulaşması konusunda büyük bir sorumluluk olduğunu dile getiren İmamoğlu, “Bu sorumluluk, toplumun her bireyine yüklenmiş durumda. Ama özellikle biz yöneticilere daha da fazla yüklenmiş durumda. Güzel İstanbulumuzda, bu bahsettiğim duyguların tamamını hayata geçirme ve milletimizle buluşturma konusunda kararlıyız.”  şeklinde konuştu.

İmamoğlu, ''İstanbulumuzun her noktasında bugün gün boyu, akşam, kutlamalar, bir arada olmalar, coşkular… Emeği geçen herkese, tüm kurum kuruluşlara, İstanbul'umuz adına da yürekten teşekkür ediyoruz. Bayramımız kutlu olsun.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.