Hüdavendigar Osmangazi Cami dualarla ibadete açıldı

Osmangazi Belediyesi’nin katkılarıyla hayırsever vatandaşlar tarafından Hüdavendigar Mahallesi’ne kazandırılan Hüdavendigar Osmangazi Cami ve sosyal tesisleri hizmete açıldı.

Hüdavendigar Osmangazi Cami dualarla ibadete açıldı
Yayınlama: 08.12.2023
0
A+
A-

İlçedeki birçok caminin dış cephe yenilemesi, çevre düzenlemesi, bakım, onarım ve temizlik gibi her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Osmangazi Belediyesi, Hüdavendigar Osmangazi Cami’nin yapımına da destek oldu.

Cuma namazı sonrasında düzenlenen açılış törenine katılan Başkan Dündar, “Tarihi doku bizim için önemli. Oruç bey caddesi, sur üstü yapı, sümbüllü bahçe konağı, Osmangazi çıkmazı, kale sokak ve arkeopark kazı çalışmasıyla 9 bin metre karelik bir alanda çalışma yaptık. Osmangazi ilçesinde 355 tane cami var ilçemizde hayır severlerle birlikte yeni camiler inşa ettik. İlçemizde bulunan 150 camimize bahçe düzenlemesi ve tamirat noktasında destekte bulunduk. Şimdiye kadar Demirtaş Merkez, Emek Meydan, Yeni Kent, Emek Ravza, Çukurca İzvat Camilerini, Filiboz Mescidi ve İsmail Hakkı Bursevi Külliyesini yeniden yaptık. Açılışını yaptığımız Osmangazi Camii ve sosyal tesisleri ilçemize ve Bursa’ya hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hüdavendigar Osmangazi Cami ve Sosyal Tesisleri, Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun'un yaptığı duanın ardından protokolün kurdele kesimiyle ibadete açıldı.

Hüdavendigar Osmangazi Cami dualarla ibadete açıldı


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.