Huawei Cloud CNEC Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi

Huawei’in bulut bilişim servisleri platformu ‘Huawei Cloud’, CNEC (Cloud Native Elite Club) küresel turu kapsamında, 100’den fazla bilişim uzmanını Türkiye’de buluşturan önemli bir etkinliğe imza attı. Huawei Cloud CNEC Zirvesi, 19 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirildi.

Huawei Cloud CNEC Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi
Yayınlama: 23.10.2023
3
A+
A-

Zirveye, bulut bilişimde uzmanlaşmış 100'den fazla teknoloji profesyoneli katıldı. Zirve kapsamında en güncel bulut teknolojileri katılımcılarla paylaşılırken, endüstriyel bulut uygulamaları ve sektörün geleceği de masaya yatırılan konular arasındaydı.

Küresel bulut yerel platform olarak konumlanan Cloud Native Elite Club'ın (CNEC) Türkiye şubesi ‘Huawei Cloud’ ve ‘Cloud Native Computing Foundation (CNCF)’ iş birliğiyle Temmuz 2023'te kuruldu.

Huawei Public Cloud Servisleri İş Grubu Başkanı Gao Jianghai, zirvenin açılış konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Huawei Cloud, ‘Everything as a Service’ stratejisini başarıyla uygulamaya devam ediyor. ‘Huawei Cloud’, günden güne artan Ar-Ge yatırımlarıyla birlikte, birçok farklı endüstriyi desteklerken, sektörlerin ihtiyaçlarını da analiz ediyor ve müşterilerine bu bakış açısıyla hizmet vermeyi sürdürürken, kurumsal mükemmelliğe ulaşmak için, bulut altyapısında (cloud foundation) akıllı bir dünya oluşturmak üzere de kararlılıkla çalışıyor. Huawei Cloud, Türkiye'nin dijital ekonomisini bulut yerel teknolojilerle daha fazla desteklemek üzere, müşterileri ve iş ortaklarıyla birlikte çalışıyor.”

Huawei Cloud CNEC, dünya çapında binlerce müşteriye hizmet veren bulut yerel bir teknoloji iletişim platformu oluşturmayı amaçlıyor. Huawei Cloud, müşterilerine güncel teknolojilerle yüksek kaliteli hizmetler sunmayı taahhüt ediyor ve müşterilerin bulutu en verimli şekilde kullanmasına ve yönetmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Huawei Cloud, yenilikçi bulut çözümlerini endüstrilere yönelik olarak yeniden tasarlıyor ve sektörlerin dijitalleşmesine yönelik çalışmaları destekliyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.