House Bağdat by Cansu Şekerci “Cult Hera” markasının Türkiye lansmanı yapıldı

Türkiye’de kadın giyim stil danışmanlığı servisinin önde gelen ismi Cansu Şekerci tarafından kurulan House Bağdat by Cansu Şekerci, İlkbahar/Yaz 2024 sezonunun ilk davetini Sevgililer Günü’nde “Celebration Of Love” mottosuyla gerçekleştirdi.

House Bağdat by Cansu Şekerci “Cult Hera” markasının Türkiye lansmanı yapıldı
Yayınlama: 22.02.2024
6
A+
A-

Dünyaca ünlü moda markalarının Türkiye ve Avrupa temsilciliğini yapan House Bağdat by Cansu Şekerci’nin İlkbahar/Yaz 2024 sezonunda Vakko Mare mağazalarında yerini alacak olan kadın, plaj ve hazır giyim markası Cult Hera’nın Türkiye lansmanı da gecede gerçekleşti.

Los Altos’un ev sahipliğinde gerçekleşen davete, aralarında başarılı influencer’lar Ezgi Tunçbilek, Mert Altun, Dilayla Kopuz, ElifŞimal Art kreatif direktörü Elif Kayıkçı, Irıs + Ivy marka yaratıcılarından Burcu Kazaz Durusel, ekspresyonist ressam Burcu Ünlü ve Sabancı Üniversitesi Finans Merkezi Koordinatoru Elif Kartal gibi isimlerin de bulunduğu, cemiyet, iş ve moda dünyasından isimler katıldı.

House Bağdat by Cansu Şekerci’nin iş ortakları arasında, dünyaca ünlü kozmetik markası Alix Avien Paris, İtalya’nın neşeli, eğlenceli ve keyifli içecek markası Aperol Spritz, mücevher markası IRIS + IVY,  profesyonel makyaj danışmanı Hatice Altunkaş’ın markası With Hatiç ve Gamze Paksoy’un kurucusu olduğu DJ Dimple Pardeu yer alıyor.

House Bağdat by Cansu Şekerci “Celebration Of Love” etkinliği, davetlilerine unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlayarak Sevgililer Günü’nü değil sevgiyi kutlamak  üzere buluşturdu. Kendini ‘kapsayıcı’ bir moda markası olarak tanımlayan House Bağdat by Cansu Şekerci markası stil danışmanlığı servisi ile de modanın sürdürülebilirliğine katkıda bulunuyor.

House Bağdat by Cansu Şekerci markası bunu marka DNA’sının her alanına işleyip kitlesine hissettirebilmeyi hedefliyor.

Dünyaca ünlü moda markalarının Türkiye ve Avrupa temsilciliğini yapan House Bağdat by Cansu Şekerci’nin temsilciliğini yaptığı, Kolombiya’nın Cali şehrinde doğan ve ismini Cultural Heritage’dan alan sessiz lüksün önde gelen temsilcilerinden kadın, plaj ve hazır giyim markası Cult Hera’nın Türkiye lansmanı da gecede gerçekleşti. Cult Hera’nın İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu, mart ayından itibaren İstanbul’da Vakko Mare Zorlu’da ve Bodrum’da Yalıkavak Palmarine ile Mandarin Oriental Otel’de bulunan Vakko Mare mağazaları’nda yerini alacak. Sürdürülebilirliği, ürünlerinin içeriğinden üretim aşamasına çalıştığı ekiplere verdiği değere kadar her alanda yansıtan bir marka olan Cult Hera bu özellikleriyle House Bağdat markasının’ın temsil ettiği seçkin markalar arasında yerini aldı.  Cult Hera’nın  etnik desenli ve renkli elbiseler, bluzlar ve eteklerden oluşan İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu her detayında Latin Amerika rüzgarını Türkiye’de de estirecek.

Sağlıklı güzellik anlayışını benimseyen, güzellik kavramına bakış açısı ve ekolojik dengeye duyarlı, doğaya saygılı vegan içerikli ürünleri ile dünyada ünlü kozmetik markası Alix Avien Paris, güzellik rutinoloğu ve makyaj danışmanı Hatice Altunkaş’ın markası With Hatiç, İtalya’nın neşeli, eğlenceli ve keyifli içecek markası Aperol Spritz, kendini “özgür ruhlu, kendi ayakları üzerinde duran, çalışkan ve hayatın keyfini en güzel şekilde çıkarmayı bilen kadınların temsilcisi” olarak tanımlayan mücevher markası IRIS + IVY davetin sponsorları arasında yer aldı.

Eşsiz panoramik Tarihi Yarımada, Haliç ve Adalar manzarası, Antik Maya ve Aztek figürlerinden esinlenilmiş dekorasyonu, lezzetli yerel Meksika yemekleri ve tasarım kokteylleri ile davete ev sahipliği yapan Los Altos’ta gerçekleşen etkinlik işindeki profesyonelliği ile sanatını eğlenceli ve renkli kişiliğiyle birleştiren DJ Dimple Pardeu’nun müzikleriyle devam etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.