Hepsiburada’da çok tavsiye edilen 1 numaralı indirimler başladı

Türkiye’nin Hepsiburadası, 17 – 30 Nisan tarihleri arasında düzenlediği “Çok Tavsiye Edilen 1 Numaralı İndirimler” kampanyasıyla büyük fırsatlar sunuyor. Her gün yüzlerce markanın en çok tercih edilen ürünlerinde dev indirimlere ek Premium Worldcard ile yapılan alışverişlerde peşin fiyatına 12 taksitle öde fırsatı kullanıcıları bekliyor.

Hepsiburada’da çok tavsiye edilen 1 numaralı indirimler başladı
Yayınlama: 17.04.2024
2
A+
A-

“En çok tavsiye edilen 1 numaralı indirimler” kampanyasında, La Roche Posay, Bioderma, L'Oréal, Camper ve Prada gibi birçok markada büyük indirimler mevcut. Aynı zamanda, moda kategorisinde Columbia, adidas, Koton, AVVA ve Nike; ev – yaşam kategorisinde English Home, Bella Maison, Chakra ve Tefal gibi sevilen markaların ürünleri de cazip fiyatlarla sunuluyor.  Elektronik kategorisinde ise Monster, Samsung ve Anker gibi markaların ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar müşterileri bekliyor.

Moda kategorisinin en çok ürünlerinde 1 numaralı indirimler

Moda kategorisinde çeşitli markalarda indirimler sunuluyor. Koton markalı ürünlerde sepette yüzde 35 indirim, İpekyol&Twist'te marka ürünlerde ise sepette yüzde 60'a varan indirimler müşterileri beklerken, U.S. Polo Assn.'de tüm indirimlere ek sepette yüzde 55 net indirim yer alıyor.  AVVA'da sepette yüzde 25 net indirimin yanı sıra Mango'da sepette yüzde 50’e varan indirim kullanıcıları bekliyor.

Outdoor ve spor ürünlerinde Salomon, Nike, New Balance ve adidas markalarında  yüzde 30’a varan, Columbia ürünlerinde sepette yüzde 40'a varan indirim sunuluyor.

Ayakkabı ve çanta kategorisinde birçok markada da cazip fırsatlarlar sunuluyor. Crocs markasında sepette yüzde 15 indirim fırsatı, Elle, Havaiannas ve Birkenstock markalarında ise sepette yüzde 30 indirim müşterileri bekliyor.

En beğenilen Ev – Yaşam ürünlerinde 1 numaralı indirimler

Züccaciye kategorisinde, Fissler ve Tefal markalarında sepette yüzde 15, Paşabahçe markalı ürünlerde ve Kütahya Porselen'de sepette yüzde 20’e varan indirim uygulanıyor. Schafer mutfak ürünlerinde sepette yüzde 30 indirim, Güral Porselen ürünlerinde sepette yüzde 35'e varan indirimlere ek olarak  Jumbo markasında ise yüzde 50'ye varan indirim sunuluyor.

Hepsiburada’da çok tavsiye edilen 1 numaralı indirimler başladı

Çok aranan Gıda ve İçecek kategorisinde 1 numaralı indirimler

Altınmarka ürünlerinde sepette yüzde 40 indirim sunulurken genel gıda ve içecek ürünlerinde de yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor. Wefood markalı ürünlerde sepette yüzde 35 indirime ek olarak Fellas marka ürünlerde ikincisi 1 TL olarak müşterilerin beğenisine sunuluyor.

 Popüler Kişisel Bakım ürünlerinde 1 numaralı indirimler

Elidor, Clear ve Dove saç bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim ve Oral-B ürünlerinde sepette yüzde 20 indirim fırsatı müşterileri bekliyor. OGX, Neutgorena ve Le Petit Marseillais bakım ürünlerinde ise yüzde 15 indirim bulunuyor.

Ayrıca 30 Nisan’a kadar devam edecek kampanya kapsamında birçok markanın kişisel bakım ürünlerinde de yüzde 30 indirimler sunuluyor.

Favori Elektronik ürünlerde 1 numaralı indirimler

Bilgisayar kategorisinde çeşitli avantajlar sunuluyor. Tabletlerde sepette net yüzde 5 indirim fırsatı, Huawei marka laptoplarda 500 TL'lik kupon fırsatı ve bilgisayar ve ekipmanlarında çok konuşulan fırsatlar müşterileri bekliyor. Ayrıca, oyuncu bilgisayarlarında ve ekipmanlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor.  Klavye ve mouse'larda yüzde 15'e varan indirimlerin yanı sıra, veri depolama ürünlerinde de çeşitli fırsatlara ek olarak monitörlerde cazip fırsatlar yer alırken, yazıcılarda da yüzde 10'a varan müşterileri bekliyor.

Kampanya kapsamında telefon aksesuar kategorisinde yüzde 50'ye varan indirimler, bluetooth kulaklıklarda özel fiyatlar, hızlı şarj ürünlerinde fırsatlar ve akıllı saat ve bilekliklerde süper fiyatlar müşterilere sunuluyor. Anker hızlı şarj grubunda sepette yüzde 20 net indirim ve Spigen ürünlerinde sepette net yüzde 30 indirim fırsatları da müşterileri bekliyor.

Ayrıca elektrikli mutfak aletlerinde, ütü ve süpürgelerde sepette yüzde 10 net indirim ve seçili Siemens kahve makinelerinde de sepette yüzde 5 net indirim uygulanıyor. 

Hepsiburada’da, kullanıcılar Premium Worldcard ile yapılan alışverişlerde peşin fiyatına 12 taksitle öde ve Hepsiburada limitiyle kartsız taksitle öde fırsatından yararlanarak alışveriş yapabiliyor.

Hepsiburada’da çok tavsiye edilen 1 numaralı indirimler başladı

Link: https://www.hepsiburada.com/dv/1-numarali-indirimler


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.