Haliliye’de kurban kesim yerlerinde temizlik mesaisi

Şanlıurfa, 18 Haziran (Hibya) – Haliliye Belediyesi, kurbanlıkların kesilmesinin ardından yürüttüğü temizlik çalışmalarıyla kurban kesim yerlerini ilaçlı suyla yıkıyor.

Haliliye’de kurban kesim yerlerinde temizlik mesaisi
Yayınlama: 18.06.2024
3
A+
A-

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı boyunca 490 personeliyle sahadaki çalışmalarını devam ettiriyor.  Kurban kesimi sonrası kötü koku ve görüntünün önüne geçmek için ilçe genelindeki çalışmalarını gündüz ve gece vardiyasıyla yürüten ekipler, gün sonunda kurban kesim yerlerinde ilaçlı suyla yıkama yapıyor.

Kesim yerlerindeki çöp konteyneri ve mazgalları sık sık dezenfekte eden ekipler, gül suyu sıkarak, kötü koku oluşmasını önlüyor. Kesim yerlerinde yürütülen çalışmalar ile vatandaşlara hijyenik bir alan sunan Haliliye Belediyesi, kurban atıklarının yere atılmaması için de poşet dağıtarak, istenmeyen görüntülerin önüne geçiyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise bayram süresince 53 çöp kamyonu, 20 adet arazöz, 10 traktör, 4 kepçe, 4 kamyon ve süpürge aracı ile tüm ekiplerin sahada olacağı ve temizlik hizmetlerinin titizlikle yürütüleceği belirtildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.