Hagari: “IDF güçleri terör altyapılarını yok etmek için operasyonlarını sürdürüyor”

DEREN KOCAMANOĞLU-22.11.2023-HİBYA- İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Tümamiral Daniel Hagari, IDF güçlerinin Gazze Şeridi’nde terör altyapılarını yok etmek, teröristleri ortadan kaldırmak için operasyonlarını sürdürdüğünü bildirdi.

Hagari: “IDF güçleri terör altyapılarını yok etmek için operasyonlarını sürdürüyor”
Yayınlama: 22.11.2023
0
A+
A-

Hagari, , IDF güçlerinin Gazze Şeridi’nde terör altyapılarını yok etmek, teröristleri ortadan kaldırmak için operasyonlarını sürdürdüğünü belirterek, “Son gün, 7'nci Tugay muharebe timi savaşçıları, güçlerimizin etkisiz hale getirildiği terörist altyapılarına saldıran bir dizi uçak saldırısı düzenledi. Üzerine ateş açıldı ve çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.” dedi.

Givati ​​Tugayı'na bağlı muharebe timi güçlerinin Cebaliya'nın kuzeybatısındaki Şeyh Zayed mahallesine hedefli yaya baskınları düzenlediğini kaydeden Hagari, şunları kaydetti:

“Baskınlarda bölgedeki Filistin İslami Hareketi gözlemcilerinin kimlikleri tespit edilerek imha edildi. 14. Tugay'a bağlı İsrail askerleri Beyt Hanon bölgesine baskın düzenledi. Baskın sırasında askerler evlerden birinde aralarında Kalaşnikof, balta ve fişeklerin de bulunduğu çok sayıda silah ele geçirdi.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.