“Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kartının kullanıldığı lüks otomobil yolda görüldü” iddiası

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), “Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın (GSB) kartının kullanıldığı lüks otomobil yolda görüldü” iddiasını yalanladı.

“Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kartının kullanıldığı lüks otomobil yolda görüldü” iddiası
Yayınlama: 22.05.2024
0
A+
A-

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden yapılan açıklamada bazı basın yayın organlarında yer alan “Gençlik ve Spor Bakanlığının kartının kullanıldığı lüks otomobil yolda görüldü” iddiasının doğru olmadığı bildirildi.

 İddiada adı geçen federasyonun ve aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı ile hiçbir ilgisinin bulunmadığı belirtilen açıklamada haberde yer alan araç kimlik kartının sahte olduğunun tespit edildiği ve konuyla ilgili yasal işlem başlatıldığı aktarıldı.

 Açıklamada ayrıca bakanlık çalışanı olmayan kişilere herhangi bir kimlik kartı ya da araç kartı verilmesinin söz konusu olmadığına dikkati çekilerek, “’Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’nin açıklanmasının ardından, ekonomik ömrünü tamamlamış araçlar tasfiye edilirken, ihtiyaç fazlası araçlar ise tasfiye edilmek ya da ihtiyacı olan kurumlara devredilmek üzere Hazine ve Maliye Bakanlığına bildirilmektedir.” denildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.